Žito Grupa sa 6500 doniranih paketa razveselila potrebite

Žito Grupa je za mnoge socijalno ugrožene obitelji s područja Osječko-baranjske županije osigurala 6500 paketa za Uskrs, ukupne vrijednosti od približno 800 tisuća kuna, a koji se sastoje od Tena brašna, Tena ulja, šećera Premijer i trajnih mesnih proizvoda DOBRO.

Paketi su namijenjeni korisnicima Zajamčene minimalne naknade Centara za socijalnu skrb s područja Osječko-baranjske županije. U suradnji s Osječko-baranjskom županijom, Crvenim križem i Caritasom izvršena je distribucija paketa onima kojima je pomoć u ovim trenucima najpotrebnija, a to uključuje 4469 kućanstava s 8185 članova.

“Naš je cilj radost Uskrsa podijeliti i s drugima obzirom na ovu situaciju“, izjavio je ovom prigodom Marko Pipunić, predsjednik Uprave Žita.

Uz prošlotjednu donaciju tri respiratora Kliničkom bolničkom centru Osijek, Žito također nastavlja sa svojom tradicijom dodataka na plaću za zaposlenike Grupe. Tako su i ovaj Uskrs djelatnicima isplaćene Uskrsnice u iznosu od 1500 kuna te predani paketi prehrambenih proizvoda u iznosu od 450 kuna.