S 800 metara dubine izvire zlatom okrunjena Jana

Na prestižnom svjetskom natjecanju Monde Selection, u sklopu kojeg je testiranje provedeno početkom godine u Bruxellesu, Jana je osvojila Grand Gold Quality Award, najviše svjetsko priznanje za kvalitetu proizvoda. Jana se natjecala u konkurenciji 3200 proizvoda u kategoriji „Piva, vode i negazirana pića“  te je osvajanjem ove nagrade, Jana  još jednom dobila međunarodno priznanje za vrhunsku kvalitetu.

Odabir proizvoda koji nosi oznaku kvalitete Monde Selection, potvrda je da je proizvod provjereno visoke kvalitete. Na temelju različitih kriterija ocjenjivanja, neovisni i nepristrani stručnjaci žirija Monde Selection, proizvodima dodjeljuju oznake kvalitete pri čemu članovi žirija nisu članovi Monde Selectiona, međunarodnog instituta za kvalitetu nego je riječ o vanjskim suradnicima koji su odabrani na temelju svojih profesionalnih kvalifikacija, kompetencije, iskustva i integriteta. Oni pojedinačno ocjenjuju proizvode i popunjavaju pridružene evaluacijske forme kako bi se utvrdio profil kvalitete, a testiranje se provodi metodom slijepog testa.

Zahvaljujući jedinstvenoj dubini njenog izvora i mineralnom sastavu slojeva zemlje kojima prolazi, Jana ima posebnu čistoću, besprijekoran mineralni sastav te prepoznatljiv, svilenkasti okus. Janin izvor skriven je u srcu zemlje na jedinstvenoj dubini od nevjerojatnih 800 metara. Izvor skriven ispod pitomih svetojanskih brežuljaka okruženih zelenilom Žumberačkog gorja, zaštićen je slojevima tla i stijenama starim milijune godina zbog čega je Jana netaknuta i zaštićena od bilo kojeg ljudskog utjecaja sve do samog trenutka ispijanja. Dubina Janinog izvora od 800 metara, jedinstvena je u svjetskim razmjerima, a kvalitetu i iskonsku čistoću Jane, prepoznali su i u žiriju Monde Selection te je nagradili najvišim priznanjem.

„Izrazito smo ponosni na najvišu nagradu za kvalitetu, kojom je Jana nagrađena drugu godinu za redom. Upravo je izvor na dubini od 800m temelj njezine kvalitete te smo mu ove sezone posvetili limitiranu ediciju. Jana 800 limited edition ističe Janinu autentičnost, koja nakon puta kroz brojne slojeve zemlje dolazi netaknuta u svojoj čistoći do potrošača, s 800 metara dubine, što je izrazita rijetkost u svijetu!“ izjavila je Maja Vukorep, direktorica službe negazirane vode Jamnice plus.

Jana 800, nova limited edition etiketa, koja će se na policama trgovina naći od sredine lipnja 2020. Limitirana serija logičan je nastavak komunikacijske platforme – Duboko iznad svih, koja svima može biti poticaj da i sami istraže vlastite dubine te da se poput Vernese Smolčić i Gorana Čolaka, Janinih ambasadora, odvaže i sami biti duboko iznad svih.