Otvoren retail park Supernova Požega – nova shopping oaza za Slavonce

U povodu otvorenja kompanija je Gradu Požegi uručila vrijednu donaciju za ugradnju podizne platforme u osnovnoj školi Dobriše Cesarića


Supernova Grupa u Požegi je otvorila svoj petnaesti trgovački centar u Hrvatskoj. Retail park Supernova Požega smjestio se na zapadnom ulazu u Požegu, na adresi Zagrebačka 52 te u grad premijerno doveo trgovine poznatih brendova.

Nova obiteljska shopping destinacija prostire se na 11.000 četvornih metara unutar kojih je smješteno 16 trgovina i jedan ugostiteljski objekt, a za posjetitelje je osigurano 450 parkirnih mjesta. U novom prodajnom centru Supernova Grupe posjetitelji će pronaći brojne poznate brendove –  Baby Center, C&A, CCC, Deichmann, dm, Galileo, KiK, NewYorker, Pepco, Sinsay, Sport Vision i Tedi, a tijekom ljeta svoja će vrata otvoriti još četiri objekta – caffe bar Leggiero, Admiral automat klub, Top Shop te poznati talijanski prehrambeni lanac Eurospin.

Svoj dolazak u Požegu, Supernova Grupa odlučila je dodatno obilježiti donacijom u vrijednosti 50 tisuća kuna za poboljšanje pristupačnosti osobama smanjene pokretljivosti ugradnjom podizne platforme u osnovnoj školi Dobriše Cesarića.

„Dugoočekivano otvorenje novog retail parka je napokon tu te smo sretni što smo u Požegu donijeli nove brendove i još uzbudljivije iskustvo shoppinga. Ukupna vrijednost investicije iznosi 16 milijuna eura, a njome je i otvoreno je 300 novih radnih mjesta. Požega je tako postala deveti grad u Hrvatskoj u kojem poslujemo, a vjerujem da smo ovim retail parkom kreirali ponudu za sve njene građane, kao uostalom i cijele županije“, istaknuo je na otvorenju Paul Merdzo, član uprave Supernova grupe.

Otvorenje je privuklo brojne Slavonce koji su uživali u zabavnom glazbenom programu, ali i brojnim popustima i promocijama koje su pripremili trgovci. Najmlađi su uživali u animacijskom programu i face paintingu, dok su se oni stariji okušali u nagradnoj igri kolo sreće s bogatim nagradama novih brendova. Retail park bit će otvoren od ponedjeljka do nedjelje, a svi građani Požege pozvani su na najbolji shopping u gradu. U sklopu otvorenja i dobrodošlice svim kupcima, brojni su trgovci pripremili i posebne popuste i promotivne akcije do kraja vikenda.

Supernova grupa međunarodna je kompanija sa sjedištem u Grazu te je kroz razne investicijske projekte u Hrvatsku dosad uložila više od 420 milijuna eura. Uz novootvoreni retail park Supernova Požega, grupacija u zemlji upravlja brendovimaSupernova (Zagreb Buzin, Garden Mall, Colosseum, Slavonski Brod, Zadar, Šibenik, Koprivnica, Sisak East, Sisak West, Varaždin, Karlovac) te zagrebačkim trgovačkim centrima Cvjetni, Centar Kaptol i Branimir mingle mall.