Tommy otvorio novo prodajno mjesto – hipermarket Makarska

Trgovački lanac Tommy otvorio je svoje novo prodajno mjestu u Makarskoj, na adresi Ulica Europske zajednice 1, u sklopu novootvorenog “SPOT shopping malla“. Hipermarket Makarska suvremeno je i funkcionalno opremljen, kako bi kupcima osigurali poseban doživljaj kupovine i vrhunsku uslugu, uz standardno konkurentne cijene po kojima je Tommy prepoznat kod hrvatskih potrošača.

Radi se o najvećem i najmodernijem maloprodajnom objektu na širem području i jednom od najvećih u prodajnoj mreži Tommyja. Osim stanovnika grada Makarske i svih mjesta na Makarskoj rivijeri, hipermarket će, kao i cijeli “SPOT shopping mall“, zasigurno biti prepoznat i od brojnih gostiju i posjetitelja, kao mjesto za povoljnu kupovinu, te ugodan boravak i druženje.

Površina korisnog prostora hipermarketa premašuje 2500 metara četvornih sa velikim brojem parkirnih mjesta za kupce u sklopu parkinga i garaže “SPOT shopping malla“. Ponudu hipermarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno ističemo asortimansku ponudu mesnice, ribarnice, gastronomije, voća i povrća, delikatese i pekarstva sa dnevno svježom ponudom, u kojoj su pretežito zastupljeni hrvatski proizvodi i proizvođači. S ciljem osiguranja bolje funkcionalnosti prodajnog prostora, u hipermarketu su instalirane i brze-samoposlužne blagajne.

U hipermarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentaciju ka održivom razvoju i očuvanju okoliša, te primjeni novih tehnoloških rješenja.

Novi hipermarket je značajna investicija Tommyja i projekt čija realizacija potvrđuje usmjerenost kompanije ka kontinuiranom razvoju poslovanja i očuvanju liderske pozicije u dalmatinskoj maloprodaji. Ovom prigodom Tommy je zaposlio novih 70 djelatnika, čime je ukupan broj zaposlenih u Tommyju prešao broj od 3.900, što je posebno važno u ovim specifičnim gospodarskim okolnostima kada je svako novootvoreno radno mjesto od iznimnog značaja.

Ovo je 211. prodajno mjesto Tommyja u Hrvatskoj, a prodajna mreža raspolaže s više od 75.000 četvornih metara prodajnog prostora, iz čega je, kao i iz niza drugih poslovnih pokazatelja razvidno da je Tommy jedan od vodećih hrvatskih trgovačkih lanaca sa velikim razvojnim potencijalom.