SPAR Hrvatska otvorio supermarket u Bujama

SPAR Hrvatska otvorio je prvi SPAR supermarket u unutrašnjosti Istre. Novi supermarket nalazi se u Bujama na adresi Gospodarska 1a, izravno uz kružni tok. Investicija je vrijedna 30 milijuna kuna, a supermarket je sa svojih 630 kvadratnih metara prodajne površine najveći supermarket u Bujama. Uz novootvorenu filijalu u Bujama, Spar je u Istri prisutan u Umagu, Labinu, Puli i Poreču.

Kupcima će u SPAR supermarketu u Bujama na usluzi biti 22 novozaposlena djelatnika. Svi su novi zaposlenici testirani na virus COVID-19, s obzirom na to da po prvi put ulaze u SPAR mrežu.

Kako bi svim kupcima omogućio sigurnu kupnju, na ulazu u supermarket u Bujama dijele se besplatne zaštitne maske svim kupcima koji ih nemaju. Također, u novootvorenoj filijali prije početka smjene djelatnicima se mjeri temperatura, a u poslovnici u Bujama postavljene su i pleksiglas zaštite. 

Radno vrijeme SPAR supermarketa u Bujama prošireno je od ponedjeljka do subote od 7 do 22 sata te nedjeljom od 8 do 21 sat da bi se kupcima dalo što duže vremena obavljati kupovinu. Novootvoreni supermarket ima 53 vanjskih parkirnih mjesta s nadstrešnicama za zaštitu vozila od sunca.

Povodom otvorenja nove trgovine u Bujama, SPAR Hrvatska uručio je donaciju Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Buje. Riječ je o 70 multifunkcionalnih vatrogasnih uređaja – inovativnim uređajima hrvatske tvrtke Ria Rescue koji zamjenjuju niz raznovrsnih alata, a vatrogascima pomažu pri svakodnevnim intervencijama te omogućuju još brže djelovanje u hitnim situacijama i spašavanju ljudskih života i imovine.