Otvoren novi supermarket Tommy u Donjem Prološcu

Na adresi Ulica Hrvatskih branitelja 87 otvoren je novi supermarket Tommy u Donjem Prološcu koji je s radom započeo u četvrtak, 13.08.2020.

Supermarket Tommy opremljen je po suvremenim standardima kako bi kupcima osigurao maksimalnu funkcionalnost i poseban doživljaj kupovine, uz tradicionalno povoljne cijene i niz dodatnih pogodnosti za kupce.

Supermarket nudi bogatu i kvalitetnu asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije. U prodajnom prostoru na ukupnoj korisnoj površini od preko 500 m2 Tommy nudi široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno žele istaknuti ponudu svježih proizvoda najvećim dijelom hrvatskog podrijetla.

“Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommyja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude, a ova poslovnica je nova u nizu prodajnih mjesta Tommyja u Splitsko-dalmatinskoj županiji gdje je Tommy već nekoliko godina apsolutni tržišni lider, a lidersku poziciju preuzima i u drugim dalmatinskim županijama“, stoji u priopćenju iz Tommyja.