Vivre ima novi vizualni identitet

Vivre, najveći online trgovac namještajem i predmetima za uređenje i opremanje doma u središnjoj i istočnoj Europi, predstavlja novi vizualni identitet kao bitan dio strategije razvoja tvrtke.

Kako bi izgradio novi identitet koji će u nadolazećim godinama podupirati komunikaciju brenda Vivre na svih devet tržišta na kojima posluje, Vivreov tim je surađivao s Europskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD).

Novi imidž se temelji na potpuno novom vizualnom izričaju, koji se sastoji od prilagodljivog logotipa i široke palete boja koji u kombinaciji pružaju dinamičan pristup za komunikaciju na svim mogućim platformama i razinama. Glavni cilj cijele vizualne nadogradnje je pružiti kupcima novo i drugačije iskustvo na svakoj točki interakcije. Iz tog razloga novi vizualni identitet podrazumijeva vizualnu i funkcionalnu nadogradnju svih Vivreovih platformi.

“Vivre neprestano radi na jačanju i nadogradnji svoje moderne vizije na online tržištu proizvoda za uređenje i opremanje doma. Nadogradnja našeg vizualnog identiteta logičan je slijed koju je cijeli naš tim prihvatio s velikim zanimanjem i otvorenošću. Drago mi je da nakon mjeseci napornog zajedničkog rada danas imamo snažniji i pročišćeniji vizualni identitet brenda. Od samih početaka našeg poslovanja obvezali smo se našim klijentima pružiti originalna iskustva kupovine, stoga vjerujemo da će i svi Vivreovi kupci prihvatiti ovu promjenu kao pozitivnu i dobrodošlu”, izjavila je Monica Cadogan, izvršna direktorica i suosnivačica Vivrea.

Mark Davies, regionalni direktor EBRD-a za Rumunjsku i Bugarsku, dodao je: “Novi vizualni identitet tvrtke Vivre razvijen je u sklopu dvogodišnje suradnje s međunarodnim savjetnikom kojeg je osigurao ERBD. Uvjereni smo da će novi imidž brenda pomoći tvrtki u ostvarenju ambicije da postane broj 1 online prodavač proizvoda za uređenje i opremanje doma.”

Vivre je, inače, jedna od 60 rumunjskih tvrtki koje svake godine imaju koristi od savjetodavnih usluga ERBD-a koje financira Europska Unija u okviru Obzora 2020, programa za istraživanje i inovacije. Čak 73 posto tih poduzeća povećava promet u prosjeku za 32 posto, a 60 posto njih zajedno sa širenjem povećava i produktivnost.