Priključite se projektu Pink ribbon i podržite rad udruge P.I.N.K. life i Petrove bolnice

Zagreb, 1. listopada 2020., Verde - Pressica povodom nadolazeceg ''sStory Pink'' projekta. Janja Mitic, Nives Moric, Gordana Osman - Pink Life Photo: Robert Gaspert

U četvrtak, 1. listopada, dm je s partnerima predstavio ovogodišnje izdanje projekta Pink ribbon u sklopu kojeg će se tijekom listopada, mjeseca borbe protiv raka dojke, prikupljati sredstva za Petrovu bolnicu i rad udruge P.I.N.K. life.

Do 31. listopada u prodavaonicama dm-a građani se mogu priključiti projektu kupnjom odabranih proizvoda dm marki alverde i Balea te proizvoda dm-ovih partnera Melem, Olival, Biobaza, Neva 1918, Nacomi, Dove, Love Beauty and Planet, CL i Bionsen. Za svaki prodani proizvod dm će donirati jednu kunu za kupnju histeroskopa za Petrovu bolnicu te za nastavak rada udruge P.I.N.K. life.

Zrinka Verzotti, Zrinka Rendić Miočević, Nives Morić i Ivan Horvat (Foto: Robert Gašpert)

„Pogled iz novog kuta najbolji je način da sagledamo i prepoznamo stvarne potrebe zajednice u kojoj živimo. Cilj suradnje dm-a i udruge Pogled iz novog kuta – P.I.N.K life je promijeniti perspektivu naših sugrađana kada su u pitanju maligne bolesti i pokazati im kako zajedničkim naporima možemo doprinijeti ostvarenju misije udruge: smanjiti broj oboljelih osoba od malignih bolesti u Hrvatskoj, povećati postotak izlječenja te poboljšati njihovu kvalitetu života. Pozivam sve kupce dm-a da se ovog listopada uključe u borbu protiv raka dojka i da se priključe projektu Pink ribbon“, izjavio je Ivan Horvat, menadžer marketinga i odnosa s javnošću u dm-u.

Ivan Horvat, Iva Leko, Nives Morić, Zrinka Rendić Miočević i Zrinka Verzotti (Foto: Robert Gašpert)

Uz prikupljanje sredstva za Petrovu bolnicu i udrugu P.I.N.K. life, projekt Pink ribbon ima i važan edukativni aspekt te su organizatori projekta pozvali sve građanke i građane da 10. listopada  posjete zagrebački Cvjetni trg gdje će se održati zabavno-edukativni program usmjeren na borbu protiv raka dojke.

dm i partneri su tijekom proteklih godinu dana udruzi P.I.N.K. life predali dvije donacije ukupne vrijednosti iznad 90.000 kuna. Uz podršku kupaca dm-a tijekom listopada 2019. i ožujka 2020., dm i P.I.N.K. life omogućili su Općoj bolnici Dubrovnik opremanje kirurške sale u kojoj se operiraju onkološki bolesnici te je osigurana kupnja histeroskopa za Klinički bolnički centar Zagreb.