Međimursko pile – odličan i zdrav izvor hranjivih tvari!

Piletina – namirnica s tisuću lica koja se može pripremiti na bezbroj načina – a ako je provjerenog i domaćeg porijekla kao Međimursko pile, uvijek će biti odličan i zdrav izvor hranjivih tvari.

Industrija mesa se mijenja zbog suvremenog, ubrzanog načina života ljudi, novih prehrambenih navika, ali i samih potreba potrošača u promjenjivim okolnostima.
Današnji potrošači sve su svjesniji važnosti zdrave i uravnotežene prehrane, marljivo čitaju deklaracije na proizvodu, posebnu pažnju pridaju porijeklu.

Perutnina Ptuj-Pipo Čakovec hrvatsko je poduzeće s lokalnim zaposlenicima, koje proizvodi iz lokalnih sirovina. Kao domaći  proizvođač  u fokus stavljaju hrvatske potrošače i zato ulažu u farme u Hrvatskoj, kao i proširenje proizvodnih kapaciteta u Čakovcu. Njihov cijeli proizvodni lanac, od hrane za piliće pa do finalnih proizvoda, teče u Hrvatskoj i temelji se na integriranom sustavu KSS (kvaliteta, sigurnost, sljedivost), gdje su svi procesi proizvodnje hrane od polja do stola strogo kontrolirani.

“Zdravlje je jedan od sve važnijih faktora odluke kod kupnje hrane, što znači da trebamo nuditi više zdravih proizvoda koji potrošaču pružaju dobrobit, vitalnost i energiju. Zajedno – proizvođači i trgovački lanci – moramo graditi kategoriju svježeg mesa domaćeg porijekla u obostranom interesu za dobrobit svih nas a posebno domaćih potrošača“, poručuju iz Perutnine.

Međimursko pile garancija za domaću kvalitetu

Hrvatsko tržište je spremno za konzumaciju zdrave hrane s dodanom vrijednošću, transparentniji sustav označavanja proizvoda, više proizvoda koji štite zdravlje i osiguravaju svjež program i upravo zato se Perutnina odlučila na kreiranje potpuno novog branda – Međimursko pile i cijele lepeze proizvoda unutar istog branda.

Međimursko pile ponosno nosi ime regije u kojoj je sjedište i proizvodnja Perutnine Ptuj Pipo Čakovec i kupcima i potrošačima garantira domaće porijeklo i kvalitetu međimurskog kraja. Svježe, domaće i pakirano u kontroliranoj atmosferi meso hrvatskih farmi garantiranog porijekla idealno je za razna tradicionalna i moderna jela.

Proizvodi PP Međimursko pile namijenjeni su suvremenom potrošaču koji se svjesno odlučuje za kvalitetu i sveobuhvatno razumije brand. Potrošaču, koji bira lokalno, zdravo i domaće!

Novo, suvremenije Međimursko pile samo je početak gradnje bradiranog, pakiranog asortimana kategorije svježeg mesa Perutnine Ptuj Pipo Čakovec, kao što su i aktivnosti koje nude trgovačkim lancima kako bi ubrzali rotaciju ove kategorije te kreirali veći interes na različite načine, početak jedne nove suvremene ere zdrave kategorije pilećeg mesa.

U vrijeme kada se puno priča o porijeklu, kvaliteti, sljedivosti, pravovremenoj opskrbi i što manjem tretiranju proizvoda aditivima, proizvodi pod brandom Međimursko pile pravi su izbor za potrošače, koji su uz vrhunsku kvalitetu zainteresirani za pozadinu proizvodnje i odgovorne kupnje. Zato, kada birate piletinu, birajte Međimursko!