Podravka nagrađuje zaposlenike za doprinos u ostvarenju uspješnih rezultata

Uprava Podravke donijela je odluku o isplati jednokratne nagrade zaposlenicima Podravke u iznosu od 1.000 kuna neto s osnove ostvarenih rezultata poslovanja za prvih devet mjeseci ove godine te kao zahvalu za njihov doprinos i angažman uslijed pandemije koronavirusa.

Pored toga, u skladu s odredbama Kolektivnog ugovora Grupe Podravka, svakom zaposleniku za svako dijete do navršene 15. godine koje preko njega ostvaruje pravo na zdravstvenu zaštitu isplaćen je dar prigodom nadolazećeg Božića u vrijednosti od 600,00 kuna neto.

„Ovom prilikom želim se posebno zahvaliti svim našim radnicima na njihovom velikom doprinosu i angažmanu u jeku pandemije koronavirusa. Tijekom ove godine gospodarstvo je izloženo brojnim negativnim utjecajima, no pokazali smo kako je ova kompanija spremna u vrlo kratkom roku transformirati svoje poslovanje i odgovoriti na brojne izazove s kojima se svakodnevno susrećemo.  Uvjeren sam da ćemo se i dalje uspješno nositi sa svim izazovima te nastaviti graditi još uspješniju Podravku“, naglasio je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.

Podravka je tijekom ove godine već dva puta nagradila svoje zaposlenike. Tako su u ožujku ove godine zaposlenici u proizvodno logističkim cjelinama te direktno povezanim službama nagrađeni s 1.000 kuna neto za rad u tri smjene, s obzirom na tada povećane potrebe tržišta za Podravkinim proizvodima, a u srpnju je uz regres do visine maksimalnog neoporezivog iznosa od 3.000 kuna neto, također isplaćena nagrada svim zaposlenicima u iznosu od 1.000 kuna neto.