Za više od 1400 zaposlenika Grupe Lonia isplaćene božićnice u vrijednosti 1.500 kn

Uprava Grupe Lonia isplatila je svim zaposlenicima Lonia trgovine, Gradske pekare i Podravskog mlina božićnicu u vrijednosti 1.500 kn kojom im želi zahvaliti na požrtvovnosti te predanom radu i trudu uloženom u nastojanju da kupcima osiguraju sigurnu kupovinu uz sve propisane epidemiloške mjere.

Uz posebnu zahvalnost požrtvovnim i hrabrim trgovcima, iz Lonije naglašavaju da je poslovanje u više od 300 prodavaonica nesmetano funkcioniralo tijekom cijele ove izazovne godine, a naročito nakon potresa i tijekom najstrožih epidemioloških mjera.

Kao i svake godine, uz isplatu božićnica, Uprava Grupe Lonia dodatno nagrađuje 10 najboljih trgovaca. Nagradu u vrijednosti 2.000 kn dobit će po jedan trgovac iz svake regije, a najbolji među njima 5.000 kn. Posebnu pažnju u ovo predblagdansko vrijeme ususret Svetom Nikoli, Uprava je posvetila najmlađim članovima obitelji djelatnika, kojima je osigurala 600,00 kn po djetetu. Nisu zaboravljeni ni najvjerniji kolege, pa već tradicionalno Lonia nagrađuje “jubilarce“, ovisno o godinama staža provedenih u nekoj od tvrtki iz Grupe Lonia.

Nastojanja da prodavači budu zadovoljni te želju da djelatnike nagrade za njihov trud i postignute rezultate, sve isplate u 2020., uključujući i uskrsnicu, osigurali su stalni prosječni mjesečni neto primitak za sve zaposlene u trgovini koji ove godine premašuje 5.000 kn.

Osim zaposlenika, ovoga prosinca od nagrada nisu izuzeti ni kupci. U organizaciji grupacije Ultra Gros, čija je Lonia članica, organizirana je nagradna igra u kojoj mogu sudjelovati svi kupci u Lonia prodavaonicama. Nagrada je električni Mini Cooper.

Sve nagrade za nagradne igre proizvodi su koje su osigurali dobavljači. Rezultat je to odlične suradnje sa svim dobavljačima bez čije podrške ne bi bilo moguće osigurati nesmetanu opskrbu Lonia prodavaonica tijekom ove nezapamćene COVID-19 krize koja je obilježila 2020. godinu. Tradicionalno orijentirana, uvijek spremna okrenuti se domaćim hrvatskim proizvođačima i proizvodima, Lonia rado surađuje s više od 50 domaćih OPG-ova. Cjenovno je uvijek prihvatljiva, a iznimno dobro pozicionirana kada je riječ o poznatim svjetskim robnim markama na policama. Njegujući partnerski odnos s dobavljačima stvara čvrst temelj u portfelju i nameće se kao prvi izbor u regiji u kojoj se nalaze, navodi se u priopćenju.

“S pozitivnim stavom, dobrom suradnjom i potporom zaposlenicima, vjerujemo i nadamo se da će Lonia i dalje biti primjer pozitivnog poslovanja. U tom nastojanju želimo da 2021. svima bude sretnija i uspješnija. Uz čestitku svim svojim kupcima, djelatnicima i poslovnim partnerima Lonia svima želi sretan i blagoslovljen Božić. Uvijek uz vas!“, stoji u priopćenju iz Lonije.