Sve za omiljena blagdanska jela pronađite na jednom posebnom pazaru

Foto: Maja Prgomet

Friške i domaće namirnice koje će vaš blagdanski stol učiniti još bogatijim pronađite svakog dana od 9 do 21 sat u City Pazaru u sklopu City Centera one Split

Blagdanska atmosfera već se osjeća na svakom koraku, a okićene ulice i ukrašeni izlozi nagovještaju da je Božić iza ugla. Iako ćemo ove godine praznike provesti u nešto drugačijem izdanju nego smo naviknuli, u nešto manjem broju, blagdani su i dalje idealno vrijeme za transformaciju naših domova. Božićna zvijezda, orašar, snjegović, bor, ukrasi za prozor, ali i svečani stol s obitelji na okupu mali su detalji koje svi podsjećaju na božićnu idilu.

Foto: Maja Prgomet

Bogata trpeza uvijek razveseli sve okupljene, a ovih blagdana City Pazar u City Centeru one Split vašu će trpezu učiniti još bogatijom. Njihova birana slatka i slana jela vaš će blagdanski stol učiniti posebnim i nezaboravnim. Ukusne, friške i domaće namirnice, jela i razne proizvode koji će se savršeno uklapati u svaki recept možete pronaći svakim danom od 9 do 21 sat na City Pazaru. Svježa riba, morski plodovi, meso i različiti suhomesnati proizvodi bit će glavne zvijezde blagdanskog stola, a savršeno će ga upotpuniti friško pečeni kruh ili neodoljivi kolači iz domaće radinosti. U bogatoj ponudi ćete pronaći i idealne poklone za ispod bora za svoje najdraže te im time poručiti koliko vam znače.

Iako su blagdani rezervirani za opuštanje, u ovim hladnim danima ne treba zaboraviti i na brigu o vlastitom zdravlju. U City Pazar znaju da naporan tempo svakodnevnog života ostavlja posljedice i na našem imunološkom sustavu, pa su se pobrinuli da na jednom mjestu pronađete sve saveznike u jačanju imuniteta. Svježe voće i povrće, ali i pravi, domaći med najukusniji su saveznici imuniteta. Osim toga, na pazaru potražite i druge domaće proizvode uz koje će blagdani postati za nijansu bolji: mliječni proizvodi, kupinovo vino, ukusne slastice, džemovi i pekmez..

Baš sve što vam treba kako biste razmazili svoje, ali i nepca svojih najmilijih, potražite svakog dana od 9 do 21 sat na City Pazaru u City Centeru one Split u ugodnoj blagdanskoj atmosferi, bez brige o vremenskim uvjetima. U slast!