Saponia i Kandit uljepšali blagdane djelatnicima KBC-a Osijek

Ovu godinu, koja je po svemu drugačija od bilo koje druge, želimo završiti u blagdanskom ozračju i s osmjehom, kroz toplinu i  ljepotu darivanja. Liječnici, medicinsko osoblje i svi koji, u Respiracijskom centru i Klinici za infektologiju KBC Osijek, ulažu iznimne napore i hrabrost u borbi protiv pandemije COVID-19 zaslužuju da im zahvalimo na požrtvovnosti i kraj godine učinimo malo ljepšim.

Dajana Mrčela i Željko Zubčić

Za to su se pobrinuli u Saponiji i Kanditu i pripremili 300 paketa slatkih proizvoda koje su na Badnjak darivali svim djelatnicima Respiracijskog centra i Klinike za infektologiju.

Predsjednica uprave Saponije Dajana Mrčela predala je pakete ravnatelju bolnice doc.dr.sc. Željku Zubčiću sa željom da svi djelatnici božićne i novogodišnje blagdane provedu što mirnije u krugu svojih obitelji te da se ova pandemija što prije zaustavi.

“Tijekom cijele ove godine Saponia i Kandit su na razne načine nastojali ublažiti utjecaj pandemije – kupovinom respiratora za KBC Osijek, kroz nagrađivanje svojih radnika te doniranjem proizvoda potrebitima. Darivanjem djelatnika osječkog KBC-u na najljepši način smo završili 2020. godinu“, izjavila je Predsjednica uprave Saponije Dajana Mrčela.