Nova Nila voli vašu odjeću

Kako bi osigurala još kvalitetniju njegu osjetljive odjeće, linija proizvoda Nila za pranje i njegu osjetljivog rublja izlazi na tržište s novim, posebno razvijenim formulama koje pomažu da odjeća duže ostane lijepa kao nova i s novim modernijim vizualnim identitetom.

Inovativne formule sadrže specijalne sastojke koji garantiraju vrhunsku njegu i zaštitu osjetljivih tkanina. Nove Nile obnavljaju boje i osiguravaju blistavost, zaglađuju vlakna i čuvaju oblik, pranje za pranjem, pa osiguravaju pravi Anti-age tretman za rublje. Na taj način Nila omogućuje savjesno i brižno postupanje s odjećom u kojoj ćete uvijek iznova zablistati.

Važno je istaknuti da unaprijeđene formulacije Nile pružaju učinkovitost pranja pri niskim temperaturama, pa čak i pri pranju na hladno, te doprinose štednji energije i vode u domaćinstvima, što predstavlja važan benefit ekološki osviještenim potrošačima.

Posebnost linije proizvoda Nila su i jedinstveni, inspirirajući mirisi koji pružaju dugotrajan, zaokružen dojam mirisne svježine.