Siječanj je idealan mjesec za nove odluke i oporavak kućnog proračuna

Vodeći trgovački lanac na Jadranu omogućio svojim kupcima još bolje siječanjsko iskustvo kupnje i niz usluga koje svakodnevicu čine ugodnijom

Blagdanska su druženja iza nas, a kupnja božićnih darova i nabava namirnica ostavile su velik trag na kućnim proračunima mnogih građana. S prvim mjesecom nove godine došlo je prigodno vrijeme i za nove odluke. Neke su od njih tako financijske prirode, vezane uz planiranje kupnje i uštedu, a neke pak uz bolju organizaciju vlastitog vremena. Odgovore na pitanja kako u siječanjskom razdoblju uštedjeti te kako upravo uz kupnju dobiti i dodanu vrijednost donosi Studenac.

Planiranje kupnje i prilika za multiuštedu

Planiranje kupnje pridonosi boljoj organiziranosti i većim uštedama, a siječanjska ponuda u Studencu tomu ide u prilog. Mnogobrojni artikli dostupni su po promotivnim cijenama, a sve akcijske ponude navedene su u tjednim katalozima i na internetskoj stranici Studenca. Tako su planiranje kupnje i praćenje potrošnje jednostavniji. U određenom razdoblju aktualna je i Multiušteda, koja uz kupnju više posebno označenih proizvoda donosi i veće uštede.

Korisnici Cool kartice Studenca imaju dodatne pogodnosti

Također, korisnici Cool kartice Studenca imaju i dodatne pogodnosti vezane uz posebne programe vjernosti te popuste ostvaruju pri svakom njezinu korištenju. Više o svim pogodnostima može se doznati u trgovinama Studenca i na mrežnoj stranici. Dobro planiranje i mnogobrojne prilike za uštedu kombinacija su za više novca u novčarci i priliku da kućni proračun u siječnju prođe što manje okrznut.

Bolja kontrola vlastitog vremena

Ušteda novca prioritet je mnogih, ali ništa manje važna nije ni ušteda vremena. Kako bi ga ostalo više za boravak u prirodi, bavljenje sportskom aktivnošću ili pak za druženje s bližnjima, tu je i usluga Studenca „Kupi i pokupi“. Namirnice je tako moguće izabrati i naručiti online iz udobnosti vlastitog doma, a zatim ih preuzeti u najbližoj trgovini Studenca. Odabirom ove usluge štedi se vrijeme, ali i novac jer je praćenje vrijednosti digitalne košarice i akcijskih ponuda iznimno jednostavno. Bilo da se kupci koriste uslugom „Kupi i pokupi” ili pak sve odrade u trgovini, tu su i dodatne mogućnosti koje štede vrijeme i daju priliku da se uz kupnju dobije više. Naime, na blagajni je moguće platiti režije, ali i poslati paket putem usluge GLS paket shop te tako u jednom odlasku uspješno odraditi više stavki s popisa zadataka. Sve su to čimbenici koji mogu znatno rasteretiti svakodnevicu i tako ostaviti više dragocjenog vremena za druge osobne aktivnosti.

Sve je ugodnije uz topli napitak

Restorani, kafići i mnoga druga uobičajena mjesta za druženje trenutačno su zatvoreni zbog epidemiološke situacije, no važno je zadržati društvenu interakciju i zabavni aspekt svakodnevice. U tome pripomaže i ponuda TO GO, dostupna u pojedinim trgovinama Studenca. Šetnja u društvu prijatelja, izlet u prirodi ili drugi oblik druženja na otvorenom uz topli napitak mogu blagotvorno utjecati na raspoloženje. Isto tako, uz kavu, vruću čokoladu i čajeve iz ponude i uobičajena šetnja nakon kupnje postaje idealna prilika za opuštanje.

TO GO ponuda dostupna u pojedinim trgovinama Studenca

Studenac kao vodeći maloprodajni lanac na Jadranu proteklih godina neprestano ulaže u poboljšanje svojeg asortimana, usluga, ali i posebnih promotivnih programa radi ispunjavanja potreba svojih kupaca. U prilog tomu govori i aktualna siječanjska ponuda, koja kupcima do kraja mjeseca donosi niz sjajnih pogodnosti.