Uz Kapri Grande Amore sladoled, svaki dan je praznik ljubavi!

Kapri je jedan od onih sladoleda koji svojom neodoljivom kombinacijom okusa osvaja već na prvu, a mnogi ljubitelji ovog slatkog deserta dosad su ga u Ledo škrinji mogli pronaći u formi korneta. Brojne obožavatelje razveselit će vijest kako je Kapri sada dostupan i u obliku finog sladoleda na štapiću, i to pod imenom Kapri Grande Amore!

Zbog svoje popularne kombinacije sladoleda okusa kremaste vanilije s punjenjem od sočne jagode i kakao preljevom, Kapri Grande Amore odličan je izbor kada se želite zasladiti ili uljepšati dan svojim voljenima.

Upravo je ovu sladolednu poslasticu Ledo prigodno odlučio lansirati u vrijeme Valentinova, kako bi svim zaljubljenima dodatno uljepšao nadolazeće razdoblje.

Uz predstavljanje novog proizvoda, a kako bi potrošačima ovo Valentinovo učinio još posebnijim, Ledo je 8. veljače pokrenuo i Instagram nagradni natječaj putem kojeg potrošači mogu osvojiti slatki paket u kojem se krije Kapri Grande Amore hoodica „za nju i njega“.  Sve što trebaju učiniti je iskazati svoje osjećaje prema voljenoj osobi na kreativan način, a Ledo će najbolje nagraditi i vrijednom nagradom. Više detalja o samom natječaju dostupno je na Ledo društvenim stranicama.

Kapri Grande Amore spreman je da mnoge sladoledoljupce već na prvu uvjeri da Valentinovo ne mora biti samo jednom godišnje, već da uz ovaj zavodljivi sladoledni spoj svaki dan može biti praznik ljubavi.