Stanić od svibnja distributer hlađenog asortimana grupe Danone

Kompanija Stanić d.o.o., vodeći distributer domaćih i svjetskih brendova prehrambenih proizvoda, potpisala je ugovore za distribuciju proizvoda iz hlađenog asortimana grupe Danone na hrvatskom tržištu. Asortiman Stanića d.o.o., koji obuhvaća više od 3000 proizvoda vodećih svjetskih marki, od svibnja ove godine tako se širi s više od 25 različitih vrsta i pakiranja omiljenih mliječnih proizvoda čime Stanić d.o.o. postaje jedan od vodećih distributera mliječnog programa u Hrvatskoj.

Preuzimanje distribucije hlađenog asortimana grupe Danone, koji uključuje vodeće svjetske brendove funkcionalnih svježih mliječnih proizvoda Activia i Actimel, svježe Alpro proizvode na biljnoj osnovi, Danonino svježe mliječneproizvode za djecubogate kalcijem i vitaminom D te Fantasia jogurte za jedinstveni užitak, ujedno je nastavak širenja ponude inovativnim i kvalitetnim proizvodima prateći prehrambene trendove i zdrave životne navike potrošača.

Stanić d.o.o. prisutan je na tržištu Hrvatske više od 25 godina i jedini je nacionalni distributer prehrambenih proizvoda plus i minus temperaturnih režima za retail i HoReCa kanale koji se trenutačno dostavljaju na više od 4000 prodajnih mjesta. Široki asortiman visokokvalitetnih proizvoda podržan je kompletnom logističkom uslugom kroz snažnu distribucijsku mrežu u sedam gradova diljem zemlje: Zagreb, Rijeka, Pula, Zadar, Split, Dubrovnik i Osijek.