MAGGI lansirao nove, hranjive juhe obogaćene vitaminima

Nestlé je proširio kulinarski MAGGI asortiman s novim, hranjivim Super Juhama. Uz prirodne sastojke koje dobro poznajemo, MAGGI Super Juhe obogaćene su vitaminima C, B6 i B12, koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Ove kremaste i bistre juhe dolaze u različitim okusima i sigurno će odgovarati svakom nepcu.

Ovisno o ukusima, raspoloženju ili prigodi, izbor mogu biti juha s brokulom, cvjetačom i špinatom, osvježavajuća povrtna juha s kurkumom ili bistra pileća juha s đumbirom. Super Juhe mogu biti izvrstan dio balansirane prehrane, kao početak obroka ili samostalne kad nam treba nešto laganije, lako se pripremaju u svega deset minuta.

„Sve češće se susrećemo s trendom da biramo juhe kao samostalan obrok, a ne samo uvod u ručak ili večeru. Juha je dobra za sve članove obitelji, od najmlađih do najstarijih, često nas podsjeća na okupljanja i  toplu atmosferu. U ovo promjenjivo proljetno vrijeme, juhe okrepljuju, griju i pridonose bržem oporavku od prehlada, blažih virusnih infekcija. Vitamini C, B6 i B12, doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava, funkcioniranju živčanog sustava i normalnom metabolizmu stvaranja energije. Također, doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti“, objasnila je Koraljka Novina Brkić, nutricionistica Nestlé Adriatic.

Povoljni učinci juha na zdravlje uključuju činjenicu da su ne samo hranjive, već predstavljaju odličan izvor tekućine, čuvaju nutritivne vrijednosti namirnica, pune su minerala, vitamina i a one bogate povrćem vlaknima i fitokemikalijama te pridonose osjećaju sitosti. Juhe svim tim svojstvima pogoduju dobroj probavi i imaju povoljne učinke na kožu i organe. To sve čini i Super Juhe super odabirom koji će istovremeno biti hranjiv i okrepljujuć.

„Uživanje i otkrivanje različitih okusa dio je svake kulture. Stoga, naš je zadatak osigurati potrošačima proizvode koji će im omogućiti zdravije i sretnije živote. Osim na izvrstan okus i nutritivna svojstva MAGGI juha, ponosni smo i na inovacije u ambalaži, koje će pridonijeti značajnom smanjenju količine otpada kod krajnjeg potrošača. U narednom periodu, cilj nam je i postepeni prelazak na potpuno reciklabilna pakiranja“, izjavila je Zora Kovačević, voditeljica robne marke, kategorija hrane.  

Osmišljavanje zdravijih i ukusnijih proizvoda s nultom stopom utjecaja na okoliš smjer je kojim MAGGI nastavlja dalje.