U Lesnini počelo veliko ljetno sezonsko sniženje – popusti do 75%

Počela je najpovoljnija kupnja sezone za sve one koji prije ljeta planiraju svom stambenom prostoru dati novi sjaj i napraviti „make over“ određenih prostorija u domu. U prodajnim centrima Lesnine XXXL i na web shopu Lesnine počelo je veliko ljetno sezonsko sniženje koje se odnosi na sve kategorije proizvoda pri čemu kupce očekuju popusti i do -75% na svim odjelima Lesnine.

Raznoliki asortiman proizvoda – od sitnica za dom do konkretnih komada namještaja pomoći će u pronalaženju kvalitetnog, udobnog i funkcionalnog namještaja, od kuhinja i kuhinjskog pribora, programa za spavanje, dnevnih i spavaćih soba, namještaja za ured, pa sve do komadnog namještaja, kućnog tekstila i dekoracija.

Povoljne cijene i vrhunska kvaliteta – idealni spoj!

Zvuči primamljivo, zar ne? Bogati izbor tepiha, noćnih lampi, lustera, zastora, garderobnih ormara, madraca i kutnih garnitura, noćnih ormarića, zidnih satova i slika, dostupno u sklopu velikog sezonskog sniženja u Lesnini, svakom će prostoru dati novu atmosferu, a vaš interijer dodatno modernizirati. Požurite i uštedite!

Sezonsko sniženje traje do 12.07.2021. godine, odnosno do rasprodaje zaliha.

Proizvodi koji se nalaze na sezonskom sniženju dostupni su i na web shopu Lesnine.