Nova linija DI SUN – kreirana za zaštitu svih tipova kože

Saponia je na tržište izišla s novom kolekcijom proizvoda DI Sun za zaštitu od sunca, brzo tamnjenje i njegu kože nakon sunčanja, a koja predstavlja kombinaciju vrhunske kvalitete i atraktivnog izgleda.

Ljeti kada je koža izloženija štetnim UVA i UVB zrakama, važno ju je pravilno zaštititi i njegovati. Kolekcija DI Sun posebno je prilagođena potrebama svih tipova kože. Linija se sastoji od krema za sunčanje sa zaštitnim faktorom 30 i 50, kreme za zaštitu beba i djece SPF 50 te mlijeka poslije sunčanja.  

Ove godine linija je proširena vrhunskim proizvodima za ubrzano tamnjenje – DI Sun Pekmez i DI Sun Smoothie mrkva i marelica SPF 10.  

Di Sun Pekmez za tijelo, krema božanstvenog mirisa omogućuje postizanje atraktivno preplanulog tena, obogaćena je prirodnim sastojcima poput kakao maslaca, maslinovog ulja, ulja marelice, oraha i suncokreta te diskretnim sjajnim česticama od čega će koža blistati.

Inovacija na tržištu je DI Sun Smoothie mrkva i marelica SPF 10 za zaštitu i brzo tamnjenje. Obogaćen je ekstra djevičanskim maslinovim uljem, ekstraktima marelice i mrkve i učinkovitom kombinacijom UVA i UVB filtera koji štite kožu. Di Sun Pekmez i Di Sun Smoothie sadrže sastojke 100% prirodnog porijekla, koji kožu čine mekom, elastičnom, hidratiziranom, lijepom i njegovanom.