Pekara Dubravica obilježava 60. rođendan novim, ekskluzivnim proizvodima

Pekara Dubravica, danas jedan od najomiljenijih brandova u Zagrebu i okolici, ovoga mjeseca obilježava svoj jubilarni 60. rođendan. Povodom velike obljetnice, Dubravica je za kupce pripremila posebno danish pecivo koje će biti u ponudi tijekom rođendanskog tjedna, kao i druge ekskluzivne proizvode kako bi se zahvalila na vjernosti koju kupci pokazuju već više od šest desetljeća.

Dubravica je za kupce odlučila pripremiti posebnu poslasticu – danish pecivom sa šljivama koje će biti dostupno u ograničenoj ponudi od 6.000 komada u svim pekarnicama Dubravice diljem Zagreba i Zaprešića i to od 13. rujna. Ovaj slatki zalogaj  bogat je ručno očišćenim komadima šljiva složenim unutar košarice od prhkog lisnatog tijesta ručne izrade i recepture bogate maslacem.

Uz to, Dubravica je u suradnji s poznatim chefom Matijom Bregešom, čije je vrhunsko umijeće kuhanja prepoznato Michelinovom zvjezdicom, kreirala i novi sendvič s pršutom i tartufima, a koji će biti dostupan ove jeseni.

Kupci u Dubravici mogu pronaći i ostale proizvode nastale u suradnji sa chefom Bregešom – roast beef sendvič i salatu od tune, a tijekom 2022. godine u ponudi Dubravice pronaći će se čitava paleta novih proizvoda s potpisom.

„Svoj 60 godina dug uspjeh Dubravica ponajviše duguje svojim vjernim kupcima koji proizvode za sebe redovito odabiru baš iz naše pekare. Odnos koji je Dubravica izgradila te nastavlja unaprjeđivati s kupcima baziran je na povjerenju. To je najveće priznanje koje možemo primiti i ono što nas gura prema naprijed te motivira da budemo još bolji. Od samog početka važna nam je svježina. Ne samo svježina tek pečenih i pripremljenih delicija, već i usvajanje najsvježijih pekarskih trendova. Naša misija ostaje beskompromisno pružati vrhunsku kvalitetu proizvoda svaki dan“, poručili su iz Dubravice.

Već punih 60 godina Dubravica, pekara u obiteljskom vlasništvu, uspješno spaja tradiciju, kvalitetu te inovativnost. U šest desetljeća postojanja pekara Dubravica izrasla je iz malog obiteljskog obrta u modernu pekaru, nikada ne ispuštajući iz vida kvalitetu proizvoda i ručnu proizvodnju. Danas broji ukupno 35 poslovnica u Zagrebu, Zaprešiću i Zaboku, s više od 100 proizvoda u asortimanu i ukupno 429 zaposlenika.

Cijena danish peciva sa šljivom je 8,00  kuna.