Black’n’ Easy Big Pack: Kako napraviti napitak po vašoj mjeri

Ostati bez kave zvuči dosta zastrašujuće, skoro kao prokletstvo. Bez obzira jeste jutarnji tip ili onaj kojem ustajanje predstavlja izazov svima je važno da dan započnu što ljepše kako bi dobili dovoljnu količinu energije za obavljanje zadataka koji su pred njima. Zato kavoljupci taj neophodni jutarnji ‘kick in’ povezuju s aromom, mirisom i okusom jedne jedine – turske kave.

Ljubitelji Barcaffe Black ‘n’ Easyja spojili su sve kvalitete turske kave i dodali uštedu vremena u jednadžbu – naime pripremaju pravu tursku kavu samo za minutu. Idealno rješenje za sve kojima ujutro curi vrijeme i nikako da ga zaustave… ali što kada ipak vrećica B’n’E a nije dovoljna i želimo pojačati doživljaj kave za bolje i uspješnije jutro?

Barcaffè je dao odgovor sa novim Black’n’ Easy Big Packom s kojim možete opušteno uživati i skrojiti jutro baš po vašoj mjeri. Upakiran je u vrećicu, a potom u privlačno kartonsko pakiranje kako bi kava zadržala dugotrajnu svježinu. I što je najbitnije – kako biste savladali opaki strah od ostajanja bez kave.

RECEPT: Kako napraviti napitak po vašoj mjeri?

Sastojci:

  • 1 kutija Black’n’ Easy Big Pack (Novo pakiranje sadrži 160 grama od čega možete pripremiti aprox. 20 šalica kave)
  • 1 do 20 šalica kave (ovisno o broju ukućana, susjeda i sl.)
  • 1 do 20 žličica

Postupak:

1,2,3 žličice kave stavite u šalicu, prelijte vrućom vodom, lagano promiješajte i…imate gotovu omiljenu kavu samo za minutu, jaku baš onoliko koliko volite.

Ako ipak želite kavu standardne dužite i jačine preporučamo 2 pune žličice i spremni ste za jutarnje uživanje u pravoj turskoj kavi. Bez straha da ćete ikada više ostati bez nje.