Web Retailer Award 2021: Najbolja ovogodišnja web trgovina u Adriatic regiji je slovenski BigBang!

Poznati su pobjednici Web Retailer Award 2021. Između 412 web trgovaca iz Slovenije, Hrvatske i Srbije podijeljene su nagrade najboljim regionalnim web trgovcima u različitim prodajnim kategorijama.

U četvrtak, 11. studenoga 2021. na događanju u Ljubljani, u sjedištu Ceneje.si, a istovremeno i online, proglašeni su ovogodišnji pobjednici među prijavljenim web trgovinama unutar različitih natjecateljskih kategorija te najuspješnije trgovine u Adriatic regiji.

Na natjecanju Web Retailer Award 2021, kojeg već sedmu godinu zaredom organizira Jeftinije.hr (od 2019. dio Heureka grupe, najveće platforme i savjetnika za usporednu online kupovinu), ove je godine sudjelovalo 412 velikih i malih web trgovina iz Slovenije, Hrvatske i Srbije.

Osim povratnih informacija svojih kupaca i tehničke analize online trgovine, web trgovci su dobili komentare, ocjene i smjernice od čak 84 ecommerce stručnjaka koji su ove godine bili dijelom međunarodne ocjenjivačke komisije.

Polona Stanovnik

Predsjednica komisije Polona Stanovnik, voditeljica marketinga na Jeftinije.hr, dodjelu nagrada je popratila riječima: “Drago nam je da broj web trgovina prijavljenih na Web Retailer Award iz godine u godinu raste što je jasan signal da web trgovce zanima koliko dobro kotiraju u odnosu na druge. Iznimno je važna i činjenica da teže napretku i kontinuiranom usavršavanju u želji da svojim kupcima ponude što bolje iskustvo kupovine. Nakon godine dana izvanrednih okolnosti za online kupnju, potrošači u Adriatic regiji su sve zahtjevniji i vještiji u online kupnji, a ovakva natjecanja mogu pomoći web trgovinama da postignu izvrsnost i još veći uspjeh.“

Na događanju koje se s obzirom na situaciju odvijalo u hibridnom formatu i s ograničenim brojem prisutnih sudionika, sudjelovali su finalisti cijele Adriatic regije te CEO Heureka grupe Tomáš Braverman. Među istaknutim govornicima bio je i David Pivk, direktor marketinga u Nike Direct za Europu, Bliski istok i Afriku. 

Najprestižnije regionalne nagrade osvojile su web trgovine:

U pojedinačnim kategorijama najbolji su bili:

bigbang.si: “Presretni smo jer osvojenu nagradu, da tako kažem, dodjeljuju zadovoljni kupci. Online prodaja i vrhunsko savjetovanje temelj su naše višekanalne prodajne strategije. Nagrada je lijepo ohrabrenje za mene i za sve kolege. Već u prvom kvartalu sljedeće godine predstavit ćemo još nekoliko inovacija, a krajem godine očekujemo vrhunsku online prodaju.”

hajdi.hr: “Wooow! To je zaista fenomenalno, zahvaljujemo se na nagradi. Prekrasno je da bi uopće bilo istinito i možda će zvučati kao klišej, ali nagradu zaista nismo očekivali. Iskreno i od srca bi željeli iskazati svoj entuzijazam i čestitati svim natjecateljima ovog prekrasnog natjecanja i ovim putem pružiti podršku i njima jer i oni svojim radom doprinose tome da smo svi još bolji i uspješniji. Cijeli naš Hajdi tim je presretan i zahvaljujemo od srca. Za nas je nagrada najvažnije priznanje u tom segmentu jer je to potvrda da dobro radimo, da smo na pravom putu i ono što zaista obožavamo u ovom natjecanju je da uvijek dobivamo povratne informacije kako od strane naših cijenjenih kupaca, tako i od komisije o onome što je potrebno napraviti da unaprijedimo korisničko iskustvo naših kupaca. Svakako, i kao dobitnici priznanja dobivamo veći kredibilitet kod naših klijenata što je ključno kod uspostavljanja povjerenja, a za nas kao kompaniju je od važnog značaja. Za naš najveći uspjeh je zaslužan Hajdi tim najboljih kolega, zajednička povezanost i odlična energija.”

pethomeshop.hr: “Osjećaj ponosa trenutno je nadjačao sve ostale. Cijeli tim ljudi živi Pet Home Shop, ponosan sam zbog našeg uspjeha. Već drugu godinu za redom pobjeđujemo te bih rekao da smo prepoznati i od struke i kupaca, što me istinski raduje. Svaku je nagradu čast osvojiti, i svakim danom naša očekivanja postaju stvarnost. Želja nam je nastaviti ovim tempom i sljedeće godine ponovno se naći među najboljima. To nam je najveća nagrada, i poticaj da stalno napredujemo.”