Web Retailer Award: Natjecanje za web trgovce!

Do 8. rujna, web trgovci imaju priliku prijaviti se na besplatno natjecanje za najboljeg web trgovca godine! Događaj se organizira već 13. godinu zaredom, a organizatori ističu da su u posljednjih nekoliko godina uveli mnoge promjene koje izjednačavaju šanse malih i velikih trgovaca, čineći osvajanje nagrada i prestižnih titula, još dostupnijim.

Natjecanje organiziraju Ceneje! i Jeftinije!, najbolje platforme za usporedbu cijena u regiji, a namijenjeno je svim web trgovcima. Bez obzira na veličinu poslovanja, ovo je jedinstvena prilika za predstavljanje vašeg brenda i dobivanje vrijednih povratnih informacija.

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?

Na natjecanje Web Retailer Award mogu se prijaviti sve aktivne web trgovine koje prodaju proizvode ili usluge u Sloveniji ili Hrvatskoj, bez obzira na veličinu. Ako želite sudjelovati, jednostavno ispunite obrazac za prijavu koji je dostupan na službenoj stranici natjecanja: e-commercejam.com.

Web trgovine bit će ocijenjene prema suvremenim standardima i najboljim praksama u e-commerceu. Analiza će obuhvatiti nekoliko elemenata, uključujući korisničko iskustvo, usklađenost s tehničkim standardima i brzinu stranice.

Finaliste će zatim pregledati i ocijeniti međunarodna komisija stručnjaka iz industrije. Ovim završnim ocjenjivanjem zaključit će se postupak bodovanja, a rezultati će biti zbrojeni kako bi se odredili pobjednici u svakoj kategoriji. Ukupna ocjena predstavlja kombinaciju ocjena nakon kupovine, tehničke analize i procjene komisije.

Raspored natjecanja:

  • 8. rujna – zadnji dan za prijavu
  • 15. rujna – početak prikupljanja ocjena
  • 20. rujna – komisija započinje s ocjenjivanjem
  • 7. studenoga – dodjela nagrada (više informacija uskoro).

Prijava je, kao i svake godine do sada, besplatna. 

Prijavite se putem službene stranice e-commercejam.com ili klikom na sljedeću poveznicu: Prijava.