Recite to kavom: Limitirana serija Barcaffè Classic s personaliziranim porukama za svaku prigodu

Nova, limitirana serija Barcaffè Classic kave s personaliziranim porukama za svaku prigodu donosi novost na tržište – ispisane poruke koje će nama dragim ljudima uljepšati dan

“Hvala, draga mama”, “Sretan rođendan” ili “Danas je tvoj dan” samo je dio poruka na pakiranju nove, limitirane serije Barcaffè Classic kave, od sada dostupne svima koji na originalan način žele razveseliti, inspirirati i zahvaliti svojim najmilijima.

Čak i kad sami niste sigurni što želite poručiti osobi kojoj donosite kavu, ne brinite – popularni Barcaffè Classic u novom ruhu reći će to za vas. Kava je na ovim prostorima oduvijek bila više od samog napitka – ona je i društvena norma, običaj, naš posrednik koji, kad je darujemo nekome, u naše ime zahvaljuje, čestita, voli.

Niti jedan drugi maleni znak pažnje ne govori toliko mnogo i na toliko načina o našim osjećajima i sreći koje želimo podijeliti s omiljenim osobama u našem životu. S onima s kojima bismo uvijek i rado popili kavicu.

Inspiriran ovim bezvremenskim značenjem kave i njenom ulogom u našim životima, Barcaffè je prave ljubitelje kave upitao kome i zašto je vole poklanjati te s kime je i u kojoj prigodi vole popiti, a njihovi su jednostavni i iskreni odgovori postali zaštitnim znakom nove kolekcije Barcaffè Classic kave (400 g).

Serije uz koju je sada lakše nego ikada prije izraziti svoje osjećaje i nama dragim ljudima uljepšati dan. Dragi prijatelj ili prijateljica, kolega ili kolegica, super ekipa, netko koga posebno volite… Ma baš svi koji imaju mjesto u vašem srcu.