Lesnina otvorila preuređeni prodajni centar u Rijeci

Lesnina Hrvatska, vodeći lanac trgovina za opremanje doma u Hrvatskoj i regiji, otvorila je svoj kompletno renovirani i prošireni prodajni centar u Rijeci na Kukuljanovu, čija će vrata za građanstvo biti otvorena od četvrtka 9. prosinca 2021.

Riječ je o investiciji u vrijednosti od 20 milijuna eura, a sama trgovina predstavlja trenutno najveći centar Lesnine ovakvog tipa u cijeloj regiji te je od velikog značaja za cijelu Primorsko – goransku županiju i njenu okolicu.

Prodajni centar Lesnina Rijeka postoji od 2006. godine, no s obzirom na potrebe i potražnju tržišta u Rijeci, u potpunosti je preuređen i proširen, tako da kupci od sada  na jednom mjestu mogu pronaći još veću ponudu asortimana za opremanje svog interijera i eksterijera.

„Poznati smo na tržištu jer ulažemo u nova prodajna mjesta i nova zaposlenja, obnavljamo stara prodajna mjesta i kontinuirano unapređujemo postojeće procese poslovanja. Stoga smo danas, bez dvojbe, tržišni lider na području prodaje namještaja, kako po prepoznatljivosti, tako i po imidžu te opsegu prodaje“, naglasio je prilikom svečanog otvorenja Rajko Magdalenc, predsjednik Uprave Lesnine XXXL.

Renovirana trgovina  opremljena je po najnovijim standardima grupacije – više izložbenog prostora uz inspirativni način prezentacije proizvoda. Bruto površina kompletnog objekta iznosi 33.000 m2.

„U Lesnini Rijeka su bila zaposlena 82 djelatnika, a zbog proširenja prodajnog centra zaposlili smo dodatnih 20 djelatnika. Za novu trgovinu Mömax zaposleno je novih 40 djelatnika, a dodao bih da ćemo zbog povećanja opsega posla trebati znatno više vanjskih suradnika na poslovima dostave montaže i ostalih usluga“, izjavio je Davor Jokić, direktor prodajnog centra Lesnina Rijeka.

Uz novi način prezentacije namještaja s raznim idejama za uređenje, Lesnina Rijeka nudi puno širi asortiman postojeće ponude kojem je dodan baby odjel kao i usluga šivanja zavjesa po mjeri u prodajnom centru. Novitet je i restoran, čija se ponuda temelji na dobro poznatim Lutz restoranima u Austriji, a kojeg imaju samo još Lesnina trgovine u Puli i Zagrebu. Restoran posjeduje 125 sjedećih mjesta i zasigurno će upotpuniti ugodno iskustvo kupovine u Lesnini.

U povodu otvorenja centra Lesnina Rijeka organizirana je i posebna prodajna akcija koja se odnosi na minimalno 15% popusta na namještaj i minimalno 20% popusta na kompletan asortiman opreme za dom kao i posebne cijene pojedinih proizvoda koje će vrijediti isključivo kod otvorenja.

Uz sve navedene novosti sve kupce koji posjete Lesninu na sam dan otvorenja, u četvrtak 9.prosinca 2021., očekuju razna iznenađenja –  „burger fest“, pokloni za prve kupce i zabava za djecu, dok u petak 10. prosinca Lesnina priprema posebno iznenađenje  – glazbeni nastup Damira Kedže s početkom u 17 sati.

Daljnji razvoj Lesnine Hrvatska usmjeren je na preuređenje postojećih prodajnih centara, poput Lesnine u Splitu, Varaždinu, Čakovcu i Zagreb Jankomiru te njihovo ponovno otvorenje u novom, kupcima pristupačnijem modelu trgovine, uz razvoj novih, poboljšanih usluga. Pored preuređenja postojećih prodajnih centara u planu je i otvorenje novih prodajnih centara u Osijeku i Dubrovniku.