Kupnjom Zvijezda suncokretova ulja sudjelujte u školovanju terapijskog psa

Pridružite se Zvijezdi u donaciji za Hrvatsku udrugu za školovanje pasa vodiča i mobilitet

Do kraja ožujka na policama trgovina diljem Hrvatske moći ćete pronaći Zvijezda suncokretovo ulje u novom, limitiranom izdanju. Kupnjom posebno označenih pakiranja Zvijezda suncokretovog ulja od jedne litre, svatko će od nas imati priliku pomoći radu Hrvatske udruge za školovanje pasa vodiča i mobilitet. Ukupni iznos donacije Udruga će koristiti za kupnju i obuku terapijskog psa, a akcija će trajati do kraja ožujka.

Ova udruga jedina je nevladina i neprofitna organizacija u Hrvatskoj koja je razvila rehabilitacijske programe za mobilnost slijepih i drugih osoba s invaliditetom, te za djecu s teškoćama u razvoju, u koje su uključeni psi pomagači i terapijski psi. Zahvaljujući radu Udruge brojne slijepe i visoko slabovidne osobe osposobljene su za samostalno kretanje u kojem im pomažu njihovi najbolji, četveronožni prijatelji. Psi koji prođu školovanje u Udruzi pomažu u terapijama djeci s poteškoćama u razvoju, a koriste se i u terapiji osoba sa sindromom Down.

“Korisnici pasa pomagača i terapijskih pasa često kažu da su uz pomoć svog psa stekli slobodu. Baš kao što svi poznajemo vrijednost slobode, mnogi od nas znaju prepoznati i vrijednost prijateljstva. Novo prijateljstvo koje smo sklopili sa Zvijezdom mnogima od naših korisnika značit će povećanje osobne slobode i stvaranje najljepših uspomena. Zahvaljujući suradnji, financirat ćemo školovanje psa koji će im olakšavati i uljepšavati svakodnevicu”, rekla je Mira Katalenić, predsjednica Udruge.

Zvijezdino suncokretovo ulje više je godina za redom proglašeno najsnažnijim domaćim brendom prema istraživanju Ipsos Plus BRANDscore. Indikator snage brenda računa se na temelju marketinških indikatora performansi brenda koji se kontinuirano prikupljaju u BRANDpuls istraživanju agencije Ipsos. Uspjeh za Zvijezdu nisu samo brojčani pokazatelji. Kako kaže Jasna Pulić, direktorica marketinga i razvoja u Zvijezdi, uspjeh je i lijep osjećaj kada zajednici vrate dio povjerenja koje ona kontinuirano pruža Zvijezdi  kupnjom njihovih proizvoda. Nova suradnja osnažit će još jednu – onu s Udrugom za sindrom Down koja traje već šest godina.  

“Povjerenje koje nam naši vjerni kupci pružaju iz dana u dan već 106 godina velika je čast i još veća odgovornost. Upravo zbog toga neprestano radimo na kvaliteti – kako naših proizvoda, tako i odnosa sa zajednicom. Ideja o suradnji s Hrvatskom udrugom za školovanje pasa vodiča i mobilitet došla nam je nekako prirodno. Mnogi od nas u Zvijezdi veliki su ljubitelji pasa i ljudi su meka srca. Kada spojite te dvije informacije, donacija Udruzi pokazala se kao idealna ideja. Osim toga, ovom suradnjom želimo započeti novo, ali i osnažiti staro prijateljstvo. Želja nam je korisnicima Udruge za sindrom Down pružiti mogućnost da napreduju uz pomoć terapijskog psa”, rekao je Tomislav Alagušić, direktor društva Zvijezde plus d.o.o.