Otvoren preuređeni Tisak media Dubrovnik uz još bogatiju ponudu

U Dubrovniku je na adresi Brsalje 9, otvoreno preuređeno prodajno mjesto Tisak medie, kao četvrta u nizu investicija Tiska u prodajnu mrežu u Dubrovniku.

Naime, u sklopu značajnih Tiskovih prošlogodišnjih aktivnosti na širenju mreže i obnovi postojećih prodajnih mjesta u svim formatima, upravo su u Dubrovniku prošle godine otvorena dva nova prodajna mjesta – Tisak plus Stradun na adresi Placa 20 te Tisak lokal u Ulici od Puča, u Starom Gradu, a dodatno je preuređen i Tisak lokal u Bolnici Sv. Vlaho.

Uz to, u cijeloj Hrvatskoj je Tisak u 2021. ukupno otvorio  24 nova prodajna mjesta te proveo preko 30 adaptacija postojećih prodajnih mjesta formata kiosk, lokal i Tisak media.

„S ovim otvorenjem nastavljamo naše planove investicija u prodajnu mrežu i u ovoj godini, a trenutno u planu imamo otvorenje novih 25 prodajnih mjesta na odličnim lokacijama diljem Hrvatske te adaptaciju postojećih 35 prodajnih mjesta, a sve kako bismo mogli zadovoljiti svim zahtjevima naših kupaca koji su nam glavni motiv da unapređujemo naše poslovanje i ponudu“, zaključio je Ivan Mudrinić, direktor sektora maloprodaje u Tisku.

Uvođenjem novih kategorija proizvoda kao što su darovni i party asortiman te proširenjem asortimana u gamingu, suvenirima i ponudi prehrambenih artikala, vina i jakih alkoholnih pića, ponuda Tisak medie Dubrovnik dodatno je obogaćena.  

Za ljubitelje knjiga izdvojen je kutak gdje će u miru moći odabrati svoje sljedeće štivo, a dječje knjige, igračke i školski asortiman povezani su u jednu novu obogaćenu cjelinu. U pogledu dizajna interijera Tisak media, kao i novi format Tisak plus, prati aktualne trendove, pa će tako ovaj osvježeni prostor kupcima dati novi i još bolji doživljaj kupnje.

Uz sve dobro poznate usluge koje Tisak media nudi, novost je i Tisak foto usluga uz koju će kupci sada moći razvijati fotografije samostalno i tako oživiti svoje uspomene, u samo par jednostavnih koraka, putem Cewe foto aparata.

U povodu otvorenja, rukovoditeljica područja Dubrovnik, Marina Hendić, podijelila je dojmove: „Tijekom radova na preuređenju Tisak medie svakodnevno su nam dolazili znatiželjni kupci s upitima što to novog pripremamo, a kada bismo im rekli da uvodimo novitete, istaknuvši party program, balone s helijem, Tisak foto aparat i ostali asortiman kojeg u ovom dijelu grada nudimo samo mi, bili su oduševljeni. Raduje nas što su kupci toliko nestrpljivi i što su već sada, i prije otvorenja, prepoznali novitete koje uvodimo. Odlična atmosfera koja je bila prisutna tijekom renovacije nastavila se i prilikom otvorenja, stoga vas pozivamo da nas posjetite i budete dio vesele atmosfere te pronađete koju sitnicu za sebe, jer Tisak media nudi po nešto za svakoga“.