Na zagrebačkoj Trešnjevci otvorena najveća poslovnica Tisak medije u Hrvatskoj

40. poslovnica Tisak medije u Hrvatskoj kupce dočekuje dosad najširim asortimanom

Tisak je u Zagrebu, na adresi Trešnjevački trg 1, otvorio najnoviju i najveću poslovnicu Tisak medije. Ukupno 40. u Hrvatskoj, nova poslovnica prostire se na više od 200 m2  te donosi prošireni asortiman proizvoda na frekventnoj gradskoj lokaciji. Tisak media na Trešnjevačkom trgu svojim će posjetiteljima nuditi više od 4000 najnovijih književnih naslova, širok gaming asortiman i velik izbor igračaka, društvenih igara za djecu i odrasle, školski i uredski pribor te bogatu ponudu artikala poklon-programa.

“Otvorenje dosad najveće poslovnice Tisak medije u Hrvatskoj za nas predstavlja velik korak u ukupnom razvoju poslovanja. Ponosni smo što iz dana u dan podižemo razinu kvalitete usluge te povećavamo broj naših poslovnica, kao i ukupni asortiman proizvoda. Ovim otvorenjem nastavljamo s realizacijom planova investicija u prodajnu mrežu u 2023. i 2024. Ovu godinu zaključit ćemo s 20 novih prodajnih mjesta. Užurbano radimo i na adaptacijama postojećih, sve kako bismo mogli zadovoljiti zahtjeve naših kupaca, koji su nam glavni poticaj za kontinuirano unapređenje našeg poslovanja i ponude”, izjavila je u povodu otvorenja Helena Klarić, predsjednica Uprave tvrtke Tisak plus.

“Tisak media na Trešnjevci svojim će kupcima nuditi brojne dodatne usluge, a zbog odlične i lako dostupne lokacije poslovnice vjerujemo da ćemo postati omiljeno mjesto kupnje brojnih kupaca. S obzirom na otvorenje u predblagdanskom periodu, sigurni smo i da će velik broj kupaca u našem asortimanu pronaći odlične ideje za darove, bilo da se radi o igračkama, knjigama ili darovnom programu”, dodao je Ivan Mudrinić, direktor sektora maloprodaje u Tisku.

Tisak je vodeći lanac maloprodajnih kioska i trgovina u Hrvatskoj, posvećen pružanju vrhunske usluge i širokog asortimana proizvoda. U centrima Tisak medije kupcima je na raspolaganju i niz korisnih usluga: kupnja ulaznica za različita kulturna, sportska i ostala događanja, igre na sreću Hrvatske lutrije, Tisak paket usluga, karte za javni i međugradski prijevoz, plaćanje računa, podizanje gotovine, izrada fotografija i druge.