High Protein pudinzi – svježa snaga u segmentu deserata

Dr. Oetker donosi svježu snagu u rashladne vitrine ponudom visokokvalitetnih i ukusnih High Protein Pudinga. Segment ponude s visokim udjelom proteina i dalje je u trendu, dok su zahtjevi i očekivanja kupaca sve više orijentirani i na sam okus proizvod.

Sportašima, rekreativcima i svima koji paze na prehranu bitan je sastav onoga što unose u sebe, no manje nego ikada spremni su na kompromis: u okusu pudinga žele i uživati. Dr. Oetker predstavlja tri omiljena okusa High Protein kremastog pudinga: Čokolada, Vanilija i, prvi na hrvatskom tržištu, Griz.

Pakiranje od 400 g pruža jedan puni međuobrok s čak 40 g (griz 30 g) proteina po čaši, bez dodanog šećera, niskog udjela masti, ekstra kremastog i neodoljivo ukusnog pudinga.

U rashladnim policama sve tri vrste High Protein pudinga tvorit će svojim modernim dizajnom i jasnim diferenciranjem okusa vrlo atraktivan blok te se tako pobrinuti za impulzivnu kupnju kod mlađih kupaca više kupovne moći i preferencijom prema Dr. Oetker brendu kao specijalistu za puding.