Legendarni Mate Mišo Kovač u novom Žujinom TV spotu za Legendarno pivo

Svaki kafić, svaki kvart i svaka zemlja imaju svoju legendu, a novi reklamni spot omiljenog hrvatskog piva napravljen je upravo u čast svim legendama iz naše svakodnevice

Nakon lansiranja novog piva na tržište, koje je u svega mjesec dana steklo brojne obožavatelje, Ožujsko i Zagrebačka pivovara predstavljaju i novi reklamni televizijski spot za Ožujsko Legendarno. Sve oko novog piva je u znaku legendi, legendarnih trenutaka i legendarnog okusa, pa tako i spot u kojem glavne uloge i ovaj put imaju omiljeni Žujini glumci Goran Navojec, Goran Bogdan i Rene Bitorajac. No sada se poznatom glumačkom trojcu pridružila i jedna od najvećih domaćih legendi – Mate Mišo Kovač koji ovih dana najavljuje svoj novi koncert u Splitu.

Kreativni koncept TV spota ponovno potpisuje agencija BBDO na čelu s kreativnim direktorom Almirom Okanovićem. Promotivni video je napravljen u čast svim legendama iz naše svakodnevice, a Mate Mišo Kovač je svojim likom i dijelom savršeno zaokružio cijelu priču.

“Našom kampanjom za Ožujsko Legendarno htjeli smo odati počast svim legendama: i onim lokalnim, i nacionalnim, pa i globalnim. Svaki kafić, svaki kvart, svaka zemlja imaju svoju legendu i sigurni smo da će se mnogi od njih prepoznati u našoj kampanji. I naravno, kakva bi to kampanja za Legendarno pivo bila bez naše najveće živuće legende Miše Kovača?” poručio je kreativni tim BBDO-a.

Ožujsko Legendarno predstavljeno je povodom 130 godina Žuje i Zagrebačke pivovare, a ovom reklamom omiljeni hrvatski pivski brend nastavlja pomicati granice.

„Kad smo stvarali Legendarno, htjeli smo stvoriti pivo koje će biti na ponos Ožujsko brenda. Vjerujemo da smo u tome i uspjeli. Na ponos brenda je tako i novi spot u kojem osim naših legendarnih glumaca sudjeluje i naša najveća živuća glazbena legenda Mate Mišo Kovač, a iza kojeg stoji jednako legendaran tim iz BBDO-a. Velika nam je čast što se Mišo pridružio ovoj našoj priči, jer on zaista jest legenda, a nadamo se da će prava legenda postati i naše pivo”, komentirao je Zlatko Novaković, marketing menadžer za domaće brendove u Zagrebačkoj pivovari i dodao kako je Žuja u marketinške aktivnosti oko novog piva uključila još jednu sportsku legendu koja će na Žujinoj Facebook uskoro otkriti detalje o svojoj svjetski uspješnoj karijeri.

Ožujsko Legendarno je trosladno pivo bogatog okusa s notama karamelnog slada i upečatljive zlatno-bakrene boje s dodatkom odabranih sorti plemenitog hmelja. Ono je nastalo kao rezultat praćenja tržišnih trendova gdje je uočena preferencija potrošača prema bogatim i slađim okusima piva, a prije nego je predstavljeno javnosti, Legendarno su ocjenjivali odabrani utjecajni ljudi iz medija, biznisa, sporta i glazbe. Više od 80 posto ispitanika preporučilo bi Legendarno, a čak više od 70 posto njih misli da je ono bolje od drugih piva na tržištu.