DOBRO proizvodi ponosni nositelji oznake Meso hrvatskih farmi

DOBRO pršut, kulen, Zimska i Pannonico salama sada su, uz brojna druga priznanja, i ponosni nositelji oznake Meso hrvatskih farmi. DOBRO delicije karakterizira jedinstveni okus koji je rezultat vrhunskih sastojaka domaćeg podrijetla, a ova oznaka na pakiranjima to i potvrđuje.

Meso hrvatskih farmi je Znak u neobveznom sustavu označavanja koje provodi Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu (HAPIH) s ciljem jasnog i nedvosmislenog informiranja potrošača o podrijetlu i utvrđenoj kvaliteti mesnih proizvoda u Republici Hrvatskoj.

Priprema mesa i proizvodnja DOBRO mesnih proizvoda odvija se nedaleko Osijeka, u Čepinu, u proizvodnom pogonu opremljenom vrhunskom tehnologijom, u skladu s najvišim ekološkim i kvalitativnim standardima industrije, čime se osigurava potpuna kontrola procesa.

Vrhunski sastojci i pravovremena obrada mesa ključni su u stvaranju ovog prepoznatljivog okusa iz srca Slavonije, koji će razveseliti svakog ljubitelja mesnih delikatesa, stoga ne čudi da upravo ovi proizvodi nose oznaku Meso hrvatskih farmi.