Dukatos Selection – najnovije osvježenje u asortimanu najpoznatijeg grčkog tipa jogurta

Svi ljubitelji Dukatos grčkog tipa jogurta sada mogu uživati i u bogatim okusima kave, kokosa i vanilije

Dukat proširuje asortiman grčkog tipa jogurta i predstavlja novu liniju pod nazivom Dukatos Selection. Liniju, čija je posebnost izbor jednostavnog, ali odvažnog sastojka, čine tri proizvoda koja spajaju kremastu teksturu grčkog tipa jogurta s bogatim, profinjenim okusima kave, kokosa i vanilije. 

Dukatos Selection okusa kave svojom je očaravajućom aromom kave i kremastom teksturom pravi izbor za uživanje u trenutku, a posebno će oduševiti one kojima je upravo kava omiljeni napitak u svako doba dana. Osvježavajući okus kokosa bit će pak pravi izbor u nadolazećim toplijim danima, dok će okus nježne aromatične vanilije zadovoljiti i najprofinjenija nepca.

Grčki tip jogurta već odavno je veliki hit čak i među onima koji nisu ljubitelji mliječnih proizvoda. Zbog svoje kremaste teksture idealan je kao samostalan međuobrok ili pak raskošan desert, a može biti i „tajni sastojak“ za pripremu različitih ukusnih jela ili slastica.

Zahvaljujući izboru tri jednostavna, a odvažna sastojka – kave, kokosa i vanilije – novi jogurti iz linije Dukatos Selection donose bogatstvo profinjenog užitka kojemu će malotko moći odoljeti.

Najnoviji Dukatos Selection jogurti dolaze u čašici od 150 grama i dostupni su u trgovinama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 6,49 kuna, a trenutno ih možete pronaći i po akcijskim cijenama na dukatshop.hr.