U TOP 15 najsnažnijih brendova u Hrvatskoj – pet Zvijezdinih

Sa čak pet brendova u TOP 15, Zvijezda je najsnažniji brend u Hrvatskoj, potvrdilo je to istraživanje Ipsosa – BRANDpuls*. Najsnažniji je brend Zvijezdino suncokretovo ulje koje je i u ovom valu na prvom mjestu čime je potvrđeno kako je Zvijezda suncokretovo ulje najsnažniji brend i prvi izbor domaćih potrošača, a nalazi se u gotovo svim kuhinjama diljem Hrvatske i potrošači ga koriste češće nego ulja privatnih robnih marki, birajući stogodišnju tradiciju i kvalitetu Zvijezde.

Zvijezda majoneze drže 4. mjesto, tvrdi margarin 8. mjesto, Zvijezda ketchup je na 11. mjestu, a na 14. mjestu je Margo.

“Izvrsni rezultati koje Zvijezda kontinuirano postiže u BRANDpuls istraživanju potvrda su našeg ulaganja u kvalitetu i fokusa da zadovoljimo potrebe potrošača, što nam oni vraćaju svojom vjernošću i na čemu im zahvaljujemo“, izjavio je Tihomir Adam, direktor društva Zvijezda plus.

Ipsos istraživanje jedno je od najvećih globalnih istraživanja tržišta čiji rezultati pokazuju snagu brenda na tržištu korištenjem takozvanog indikatora “BRANDscore“ koji omogućava uspoređivanje različitih kategorija proizvoda, a u obzir uzima različite aspekte odnosa potrošača prema brandu – od emocionalnih aspekata koji najviše govore o doživljaju kvalitete i intenzitetu percepcije brenda u svijesti potrošača do toga koliko ga često koriste.

IZVOR: Ipsos BRANDpuls / BRANDscore 2. val 2018.

*Indikator snage brenda izračunat na temelju marketinških indikatora performansi brenda koji se kontinuirano prikupljaju u BRANDpuls istraživanju agencije Ipsos.