Novi članovi Poli obitelji ponovno iznenađuju – Poli dog rolls i Poli kids rolls

Prateći trendove i osluškujući potrebe potrošača, marka Poli, kojoj se radujemo još od 1974. godine, ponovno nas iznenađuje svojim inovativnim i avanturističkim duhom te predstavlja dva nova proizvoda: Poli dog rolls i Poli kids rolls, potpuno prilagođene za jednostavnu pripremu ukusnih obroka. Bilo da se radi o rođendanskoj proslavi ili su na vrata upravo stigli iznenadni gosti – bez brige tu su fantastični i ukusni rollsi kojima nitko neće odoljeti.

Neodoljivo fini pekarski proizvod od prhkog lisnatog tijesta s Poli dog pilećom hrenovkom dolazi u praktičnom pakiranju u kutijici od 660 g. Poli dog rolls napravljen je od visokokvalitetnog pilećeg mesa prema originalnoj Poli recepturi, sadrži 90% pilećeg mesa, ne sadrže gluten i ima Halal certifikat. Jer za svoje najmilije ipak želimo samo najbolje.

A kada su u pitanju naši najmlađi članovi, ponovno smo otišli korak dalje sa smjernicama uravnotežene prehrane. Novi proizvod Poli kids rolls idealno je rješenje za dječje zabave, rođendane ili brze obroke. Odlikuje ih najkvalitetniji Poli hot dog s 90% pilećeg mesa, smanjenog udjela soli u sastavu, omotan u najprhkije tijesto, ne sadrže gluten i ima Halal certifikat. Veselo, kreativno i praktično pakiranje dolazi u kutijici od 540 grama. Njegova konstanta ostaje vrhunska kvaliteta, zbog čega dugi niz godina povezuje generacije vjernih pratitelja.

Poli kids rolls i Poli dog rolls izvrsna su prilika da oživite obiteljske obroke i druženja s najdražima.

Marketinška podrška: TV kampanja, digital, OOH i BTL
Proizvođač: Perutnina Ptuj d.o.o.
Web: www.madaboutpoli.com/hr/hr