Najuspješniji HR timovi dobivaju priznanje za inovativnost i utjecaj na poslovanje

Foto: Toni Lugarov

Od 9. studenoga ove godine vodeća hrvatska grupacija za savjetovanje u ljudskim resursima SELECTIO dodjeljuje Above and Beyond certifikat za kojeg se mogu prijaviti samo najuspješniji nositelji već poznatog certifikata Poslodavac Partner.

Cilj Above and Beyond certifikata je isticanje snažnih HR sustava koji hrabrim i inovativnim HR praksama pokreću pozitivne promjene u organizacijama.

Certifikati se dodjeljuju u pet kategorija

Za razliku od drugih priznanja koja se uručuju za pojedinačne HR prakse, Above and Beyond certifikati se uručuju za izvrsnost cjelokupnog HR sustava u pet kategorija: Impact, Satisfaction, Inclusion, Innovation i Future. Zasad se za certifikat prijavilo 13 uspješnih poslodavaca koji potiču agilnost HR procesa kako bi mogli brzo odgovoriti na poslovne i gospodarske izazove.

Riječ je o tvrtkama koje posluju u mnogim sektorima te su se susrele s bitno drugačijim HR izazovima, a koje imaju jednu važnu poveznicu – izvrsno upravljanje ljudskim resursima i spremnost na promjene. „Uvodeći vrhunske svjetske HR prakse nositelji Above and Beyond certifikata naprednim pristupom HR-u istovremeno podržavaju rast organizacije i zadovoljstvo zaposlenika, a upravo je taj balans izrazito važan u doba nepredvidivih i čestih izazova”, dodala je Lara Šubić Šuša, voditeljica projekta Poslodavac Partner

Uručenje certifikata organizirat će se u sklopu HR Breakfast Club eventa

HR Breakfast Club ciklus je evenata u zajedničkoj organizaciji projekta Poslodavac Partner i Algebrine MBA Poslovne škole koji će više puta godišnje na Algebrinom novom kampusu u Zagrebu okupljati najpoznatije HR stručnjake.

Cilj evenata je pokretanje ključnih HR tema, osnaživanje HR zajednice i poticanje kulture promjene. HR Breakfast club organizirat će se 9. studenoga kada će se u sklopu teme HR Inside Out govoriti o aktualnim izazovima i inovativnim rješenjima u HR svijetu.

Aleksandar Zemunić, direktor tvrtke Selectio (Foto: Toni Lugarov)

Nakon otvorene diskusije sudionici će imati priliku sudjelovati na uručenju Above and Beyond certifikata za čak dvije kategorije: Impact i Innovation. Zbog velikog interesa prijave za HR Breakfast su zatvorene, pa će svi zainteresirani koji nisu uspjeli rezervirati svoje mjesto ipak morati pričekati sljedeću godinu.