Tisak uručio glavnu nagradu sretnom dobitniku u povodu jubilarnog 50. rođendana

U nagradnoj igri Tiska kupci su imali priliku osvojiti vrijedne nagrade ili glavnu nagradu – automobil Peugeot 208

TISAK plus d.o.o, član Fortenova Grupe d.d., najveći maloprodajni lanac kiosaka s više od 850 prodajnih mjesta diljem Hrvatske, ove godine obilježava 50 godina svog postojanja!

Tisak kiosk, svima uvijek pri ruci i sastavni dio dnevne rutine mnogih, pozicioniran kao Centar usluga koji omogućuje zadovoljenje svih potreba na jednom mjestu, u ovoj jubilarnoj godini odlučio je zahvaliti svojim kupcima na povjerenju dugom već pola stoljeća te je za svojih 50 godina postojanja odlučio podijeliti 50 slavljeničkih nagrada!

U rujnu je tako, organizirana nagradna igra pod nazivom „50 NAGRADA ZA 50 SLAVLJENIČKIH GODINA“ s glavnom nagradom automobilom Peugeot 208 te 49 vrijednih nagrada poput električnog romobila, bicikla, mobitela i brojnih drugih vrijednih nagrada.

Predsjednik uprave Tiska Tomislav Bagić uručio je u petak, 11. studenoga 2022., ključeve automobila Peugeot 208 dobitniku Aleksandru Juzbašiću iz mjesta Dvor, te  se zahvalio svima koji su sudjelovali u nagradnoj igri. „Tisak uvijek nagrađuje vjernost kupaca, ne samo kroz ponude koje kontinuirano stvaramo, već i kroz ovakve prilike. Želimo da im kupnja na prodajnim mjestima Tiska bude ugodna, da razvijaju osjećaj povjerenja i da im Tisak bude mjesto gdje mogu obaviti sve što im treba uz najkvalitetniju uslugu i proizvode. Čestitam sretnom dobitniku!“, izjavio je Tomislav Bagić.

Za osvajanje neke od vrijednih nagrada bilo je dovoljno na bilo kojem prodajnom mjestu Tiska, u periodu od 05. rujna do 02. listopada 2022. godine, izvršiti kupnju u iznosu od minimalno 30 kn/3,98 € i prijaviti se putem SMS poruke.

“Izuzetno sam sretan, ovo mi je prvi auto i stvarno je poseban. Sviđa mi se u svakom pogledu, osobito žuta boja. Još jednom želim se zahvaliti Tisku na nagradi i svima koji su sudjelovali u organizaciji nagradne igre, kao i dragim ljudima iz Holetić automobila koji su mi pokazali sve i pomogli u daljnjem korištenju i vožnji. Eto od srca Vam hvala još jednom.”, izjavio je Aleksandar Juzbašić, dobitnik glavne nagrade.