Nova energija uz No Guilt #Workout proteinske čokolade!

Kandit donosi novu energiju u svoj program zdravih čokolada  te predstavlja Proteinske No Guilt #Workout čokolade! Vrhunskim sportašima, rekreativcima i aktivnim osobama koji vode računa o načinu života i paze na prehranu  izuzetno je bitan sastav proizvoda  i preporučeni dnevni unos proteina. Unosom visokokvalitetnih proizvoda lakše dolaze do željenih ciljeva koji žele postići vježbanjem jer proteini pridonose povećanju i održavanju mišićne mase, te pružaju dodatnu energiju.

S obzirom da su uravnotežena prehrana i zdrav način života iznimno važni, Kandit je dobro poznatu No Guilt priču upotpunio s 2 nova okusa: No Guilt Dark Protein i Milk Protein čokolade – visokokvalitetne tamna i mliječna čokolada s aromom vanilije, bez dodanih šećera, obogaćene whey proteinom i mliječnim proteinom, sadrže čak 19 g proteina na 100 g čokolade. Neodoljivog su kremastog okusa i odličan su izvor bjelančevina.

Proizvodi iz ove kategorije pomno su balansirani te imaju poboljšani sastav, kako ne bi bile kalorične bombe. No Guilt #Workout proteinske čokolade zaslađene su zdravim prirodnim zaslađivačima poput Stevije i Maltitola.

Obogatite tijelo bjelančevinama i osjetite novu energiju s No Guilt proteinskim čokoladama!