Supernova Grupa donirala 10 tisuća eura potrebitim obiteljima

na-Marija Paić, predsjednica udruge Zagrebački humanitarci i Ines Bakić Zubak, Centar Managerica Supernove

Ovom plemenitom i bogatom donacijom Supernova Grupa uljepšala je blagdane za više od nekoliko stotina obitelji kojima je pomoć najpotrebnija

Božićnom akcijom virtualnog paljenja lampica na SUPER božićnom drvcu, uz pomoć svojih kupaca i pratitelja, SUPERNOVA Grupa prikupila je iznos od 10 tisuća eura za pomoć potrebitim obiteljima diljem Hrvatske. Ovom hvalevrijednom donacijom, Supernova Grupa uljepšala je blagdane za više od nekoliko stotina obitelji kojima je pomoć najpotrebnija.

Ukupan iznos donacija uplaćen je na Supernova poklon kartice koje su uručene organizacijama Mala kuća Zadar, Kuća sretnih ciglica, Utočište Sveti Nikola, Društvo naša djeca i Zagrebački humanitarci, a koje su ih potom dodijelile svojim štićenicima. 

Podsjetimo, samo jedan klik bio je dovoljan za virtualno paljenje lampica na Supernova božićnom drvcu postavljenom na internetskoj stranici Supernova Grupe koja je zatim za svaku upaljenu lampicu donirala 1 € za pomoć potrebitim obiteljima.

„Ponosni smo i sretni što smo i ovom gestom uspjeli okupiti naše prijatelje u humanitarnoj akciji i samo jednim klikom uljepšali blagdane brojnim obiteljima. Supernova Grupa prepoznata je po svom humanitarnom djelovanju i želja nam je bila okupiti cijelu zajednicu, kako bismo unijeli duh Božića u domove potrebitih, kako bi i oni sa svojim najmilijima ugodno proslavili blagdane, uz bogat blagdanski stol i veselje, kako i priliči ovom najdražem dobu godine“, istaknuli su iz Supernova Grupe.

Supernova Grupa i dalje će svoje aktivnosti usmjeravati ka humanitarnom radu i pomoć lokalnim zajednicama kako bi doprinijela njihovom razvitku i podizanju kvalitete života naših sugrađana.