Dr. Oetker Vitalis zobena kaša stiže u velikom stilu!

Zobene kaše (Porridge) su tržište u kontinuiranom rastu, kao i velika pakiranja zobenih kaša – ciljano za sve članove obitelji. Upravo je stoga Dr. Oetker Vitalis, etablirani i visokokvalitetan brend u očima potrošača žitarica, lansirao nove zobene kaše u velikim pakiranjima: Vitalis zobenu kašu s više vrsta zrna 450 g, Vitalis zobenu kašu sa šumskim voćem 460 g i Vitalis zobenu kašu s jabukom i cimetom 440 g.

Nove kaše dolaze s novom recepturom – napravili smo kašu od najkvalitetnijih, prirodnih sastojaka. Spojili smo zdravo i fino i nastala je Vitalis zobena kaša koja se priprema jednostavno s dodatkom mlijeka ili zamjenskim proizvodima za mlijeko (ne s vodom kao porcionirane kaše). Može se i dalje porcionirati po želji i ukusu, a idealne su za obitelji – za doručak ili jednostavno kao međuobrok.

Vitalis zobene kaše su bez dodanih aroma, s decentnom slatkoćom agave i s nutriscore A rezultatom – za sve koji jedu savjesno. Iskoristite trend prirodnih zobenih kaša u kombinaciji s velikom ciljanom skupinom: obiteljima i čestim potrošačima zobenih kaša! Već svima poznati i omiljeni Vitalis izbor obogatite ovim novim smjerom kategorije. Naručite odmah naše ‘velike’ kaše za rast prometa.