Novi osjećaj sreće na svakoj žlici Dr. Oetker pudinga s vrhnjem

Za veliku porciju uživanja u pudingu, dva Dr. Oetker klasika dolaze u pakiranju od 500 g: Krem puding s vrhnjem i bourbon vanilijom i Krem puding s mliječnom čokoladom. Kremasta bourbon vanilija s vrhnjem jedinstvene je kremaste konzistencije i s prirodnom notom vanilije. Savršeno se slaže s voćem, desertnim preljevima ili kao samostalni desert punog okusa i osjećaja topline doma.

Kremasta mliječna čokolada s vrhnjem kremasti je puding bogatog okusa prave mliječne čokolade koji vodi ravno u okuse djetinjstva i osjećaj druženja za obiteljskim stolom. Idealan je za kombiniranje sa šlagom ili desertnim preljevima kao i samostalni čokoladni obrok punog okusa i sreće.

Novi Dr. Oetker puding obavezna je doza sreće za sve koji sebi ili svojim najdražima žele pružiti onaj topli osjećaj doma i obitelji – jer naš puding je upravo to. Iskoristite mjesto na polici svježih pudinga s ovim obrtajnim i visokovrijednim artiklima koji će prema vašim kupcima biti kontinuirano podržani digitalno te na samom POS-u i akcijama.