Pripremite najfinije uskrsne slastice uz Dr. Oetker proizvode i osvojite vrijedne nagrade

Posjetite Dr. Oetker webshop, sudjelujte u lovu na pisanice i osvojite iPhone 14 i druge dnevne nagrade

Proljeće je dio godine u kojem brojne kuhinje postaju prave male kulinarske radionice za izradu uskrsnih slastica. Dr. Oetker i ove godine olakšava pripremu uz bogat asortiman proizvoda uz koje će slastice imati vrhunske okuse, a istovremeno će kuhinju ispuniti slatkim mirisima.

Smisao Uskrsa svakako je ljubav i zajedništvo uz okupljanje i druženje s najdražima, a to najviše vole oni najmlađi koji u to vrijeme imaju posebnu zanimaciju – bojanje pisanica. Kako bi im zabavu učinio što praktičnijom, Dr. Oetker nudi boje za jaja u pet žarkih boja koje možete kombinirati. Bez brige, zabava je dopuštena i starijima, a kako će pisanice u konačnici izgledati, stvar je samo vaše mašte.

Druženja s najdražima se nerijetko odvijaju oko stola na kojem će se naći razna tradicionalna jela, a posebnu čar će dati slastice koje donose dašak blagdana. Na Dr. Oetker webshopu možete pronaći različite sastojke za kolače s kojima će priprema biti brža i jednostavnija, a rezultati neće izostati. Osim toga, Dr. Oetker nudi i kuhinjska pomagala – tu su različiti kalupi za kolače i torte s kojima možete pripremati kreativne keksiće, kao i rezači za torte. Šarena jaja, veliki zeko, cijela obitelj zečića ili proljetni tulipani će uz Dr. Oetker modlice za kekse i razne dekoracije učiniti blagdanski stol nikad šarenijim i slađim.

Nagradna igra “Lov na pisanice“

Kako bi priprema slastica bila još zabavnija, Dr. Oetker je organizirao i nagradnu igru „Lov na pisanice“ koja traje od 27. ožujka do 9. travnja. Zeko je izgubio pisanice, razne slastice i sve proizvode koji mu trebaju za pripremu kolača. U zabavnoj interaktivnoj igri svi natjecatelji ih mogu potražiti i sudjelovati u izvlačenju za bogate nagrade. Najsretnijeg dobitnika će Dr. Oetker obradovati iPhoneom 14, a dnevne nagrade su Dr. Oetker poklon bon i plišana ovčica.

Saznajte više i igrajte se na linku.