LJETNA SENZACIJA JE OVDJE: Da ljeto ima okus, to bi bila Sensation Lubenica Limeta!

Nakon najpopularnije Limete Kiwano, omiljene Limunske trave i osvježavajuće Bazge Limun – vrijeme je da okusite ljeto u boci i zaljubite se u novu senzacionalnu kombinaciju okusa; LUBENICA i LIMETA.

Dostupna u trgovinama u PET verzijama od 0.5 i 1.5L te u kafićima u savršenoj dozi od 0.25L, Lubenica Limeta može vas pratiti u svakoj ljetnoj avanturi. Koji god da je slučaj, ovaj trenutak osvježenja postat će prava ljetna senzacija za pamćenje.

Zamislite ovu scenu: preplanulii ste, nosite svoju laganu ljetnu odjeću, šetate rivom, možda za ruku držite najdražu osobu, a možda i ne, svejedno je… Okružuje vas žamor turista, kafića koji puštaju iste ljetne hitove, ali i uličnih svirača. Ta situacija je ona u koju će vas miris nove Senzacije momentalno transportirati.

A okus? Za okus se trebate mentalno smjestiti u svoj najdraži kafić, prvi red do mora. Ali Lubenica Limeta nije samo tu da vas osvježi, već i da zabavi. Ljeti svi imamo najviše vremena, što znači da imamo više prostora za zabavu, ali i filozofiranje.

Lubenica Limeta je tu da sluša svaku vašu dilemu i zaključi da su u pravu svi oni koji je piju. Zato ovog ljeta prvo probajte pa filozofirajte o čemu god želiš. Jer Lubenica Limeta je filozofija ljeta!