Crocs inspirira u bojama ljeta

Jeste li za živahnu žutu, možda vječnu bijelu, trendi ljubičastu ili must have mint? Odaberite Crocs obuću u jednoj od ljetnih nijansi koja najbolje pristaje vašem tenu. Pronađite model i kombinacije boja koje vas najviše definiraju i pokažite svijetu svoj karakter svojim veličanstvenim stilom.

Kako bi vaš izgled bio još jedinstveniji, kombinirajte odabrane Crocsice s Jibbitz dodacima koji pozivaju na zabavu, samopouzdanje i razigranost. Jibbitz omogućuje jedinstvenu personalizaciju, a možete birati između različitih znakova, riječi ili predmeta. Pričvrstite voće, životinje, cvijeće ili kroasane i sladoled na svoje omiljene Crocsice i uživajte u svim ljetnim radostima.

Crocs sve više korača u svijet mode i trendova te stoji uz sve koji žele pokazati svoju individualnost. Na policama Crocsa i na web stranici www.crocs.hr možete pronaći Crocs parove u više duginih boja koji daju završni pečat svakom ljetnom stajlingu. Bilo da se radi o zabavi s prijateljima, istraživanju novih plaža i gradova ili pikniku pod nebom koje oduzima dah.