Ogrnite se zimskom udobnošću uz Crocs

Obožavatelji Crocsa željeli su meku obuću koja se može nositi ne samo kod kuće, već bilo gdje i bilo kada. Njihov je uvjet bio da Crocsice budu udobne i tople, a opet moderne. I doista! Crocs je kreirao pravi must have ove zime koji će oduševiti sve ljubitelje mode i samoizražavanja kao i kreativce.

Furever Crush je klasična Crocs klompa koja ima toplog mačića s unutarnje i vanjske strane cipele. Potplat je nešto viši pa se Furever Crush lijepo uklapa uz Crush kolekciju, a personalizirani Jibitzi upotpunit će izgled.

Topla unutrašnjost obuće, odnosno mačić je dakle taj koji diktira ovogodišnje zimske trendove visoke mode. Zato se Furever Crush pridružila nova kolekcija Stomp koja je predstavljena s tri modela. One će dodati visinu, šik i udobnost svakodnevnim kombinacijama, ali kako bi par Crocsica bio potpuno vaš, možete birati između raznih Jibbitz i šarenih Crocs čarapa.

Nova Stomp zimska kolekcija stoga je nešto više trendi i spaja modele koji će uvjeriti sve fashionistice. Klasična Stomp Lined Clog ima zdepastiji izgled koji će vam omogućiti da udobno tapkate ukrašenim gradskim ulicama u vlastitom ritmu. Stomp Puff Boot i Stomp Lined Boot su tople, trendi čizme koje karakteriziraju mekoća i toplina. S njima ćete sigurno zapeti za poglede prolaznika, a svom stajlingu dodati sasvim nove modne dimenzije.

Neka svijet bude vaša modna pista na kojoj hodate u novim i ekstra udobnim Crocsicama iz lined kolekcije.