Čarobni trenuci blagdana uz Dr. Oetker: male geste za velike radosti

U prosincu se više nego inače posvećujemo svojim najbližima. Sva ona užurbanost kojoj smo tijekom godine skloni zbog svakodnevnih obaveza u blagdanskom razdoblju utihne, a brige postanu puno slađe – kako razveseliti svoje bliženje, koje poklone pripremiti pod bor i čime zasladiti blagdansku trpezu. Posebna čar prosinca se krije u tome što te male geste puno znače jer upravo se u njima krije najviše ljubavi. Baš je zato ovih blagdana Dr. Oetker odlučio duh zajedništva i ljubavi dijeliti kroz priče stvarnih ljudi čije su male geste ljubavi puno značile njihovim voljenima.

OBITELJSKI TRENUCI UZ MIRIS KOLAČA NIKAD NISU BILI LJEPŠI

Priprema finih božićnih slastica u društvu vaših partnera, djece, roditelja, sestre ili brata zvuči kao savršen blagdanski scenarij, zar ne? Dr. Oetker, prepoznajući važnost tih sitnica, nudi proizvode koji će učiniti vaše obiteljske trenutke još posebnijima. Počevši od mirisnog vanilin šećera do savršenog praška za pecivo, Dr. Oetker donosi okuse tradicije i kvalitete direktno na vaš stol. Priprema slastica s cimetom dat će poseban miris i toplinu cijeloj kući, a mališane će zasigurno veseliti dekoriranje kolača – bilo da je riječ samo o posipanju šećerom u prahu ili pak o maštovitom kreiranju unikatnih kolačića.

Na Dr. Oetker webshopu možete pronaći šećernu bijelu dekoraciju za ukrašavanje i glazuru koju možete koristiti za ukrašavanje i sastavljanje pojedinih dijelova vaše kućice od medenjaka. Ako želite svojim blagdanskim poslasticama dati dozu glamura tu je Dekor Christmas glamour mix koji uključuje male i velike šećerne perle u prekrasnim srebrnim i zlatnim nijansama, bijeli šećerni posip te elegantne sive šećerne zvjezdice. S ovim čarobnim dekorom, vaši kolači i torte će se trenutno pretvoriti u prava luksuzna remek-djela.

Osim dodataka za kolače, na Dr. Oetker webshopu možete pronaći i razne setove kao i kuhinjska pomagala koja će učiniti pripremu jednostavnijom i zabavnijom. Svi oni koji se još uvijek premišljaju s kojim poslasticama ove blagdane učiniti posebnima, inspiraciju mogu pronaći na Dr. Oetker web stranici koja nudi cijeli niz recepata, ideja za dekoracije i slastičarskih savjeta. Mirisni adventski vijenac, muffini u ulozi novogodišnjih kuglica, orehnjača, sitni dekorirani keksići – što god odabrali nećete pogriješiti.

BOGATA NAGRADNA IGRA TRAJE DO 24. PROSINCA

Kakvi bi to blagdani bili kad Dr. Oetker ne bi nagrađivao! Do 24. prosinca možete sudjelovati u nagradnoj igri „Adventski kalendar“ i to na vrlo jednostavan način. Dovoljno je samo posjetiti stranicu www.dr.oetker.hr gdje se svaki dan otvara nova nagrada za koju se korisnici mogu prijaviti i to na način da odgovore na jedno pitanje. Čekaju vas bogate nagrade iz asortimana Dr. Oetker, a uz proizvode svaki dan možete osvojiti i poklon bon u iznosu od 100 eura za kupnju na Dr. Oekter webshopu.

Ove godine neka vaša obitelj doživi magiju Božića uz Dr. Oetker. Male geste pri pripremi kolača ne samo da čine proces zabavnim i ukusnim, već i stvaraju nezaboravne trenutke radosti, ljubavi i povezanosti. Sjećanja na zajedničko pečenje kolača uz Dr. Oetker postat će vaši najdragocjeniji darovi i baš zato uživajte ovih blagdana u sitnicama koje donose najveću radost.