Studenac akcijom ‘1200 osmijeha’ najsretnijima uručio 1200 poklon-paketa s namirnicama za dva mjeseca

Maja Šuput i Marijana Batinić ovih su dana potpuno preuzele uloge glavnih pomoćnica Djeda Božićnjaka, pa su zato krenule i dijeliti vrijedne darove. Tako su izmamile osmijeh i nevjericu Kati Likević i Vjekoslavu Osvatić kojima su predale pakete iz Studenca.

Prodavačice Studenca jučer su u isto vrijeme u 1200 prodavaonica diljem Hrvatske odabrale po jednog sretnika kojeg su njihovi kupci predložili kao osobu vrijednu darivanja, a među njima su bile i iznenađeni kupci Studenca kojima u poklone uručile Maja i Marijana. Naime, Katu Likević je za dar predložio njezin susjed Stefano Lukešić, a Vjekoslava Osvatića susjed Luka Maioni.

Time je završila akcija „1200 osmijeha“ kojom će Studenac ovih blagdana svojim susjedima-kupcima pokloniti 1200 paketa ispunjenih prehrambenih i neprehrambenim proizvodima za dva mjeseca korištenja. A kako uz svako iznenađenje dođe uvijek i mali dodatak kao ‘šlag na torti’, tako je Studenac odlučio izabrati još 20 sretnika i to u svojoj aplikaciji Moj Studenac. Naime, kupci su u aplikaciji također mogli nominirati svoje najmilije, pa će i tih dodatnih 20 sretnika dobiti vrijedne pakete. Studenac je tako u tom veselom blagdanskom pothvatu povezao svoje zaposlenike, dobre želje kupaca i osmijehe onih koji drugima uljepšavaju svakodnevicu.

„Izmamiti 1200 osmijeha nije nimalo lak zadatak, ali uz vrijednu pomoć marljivih zaposlenika Studenca i naših vjernih kupaca uspješno smo proveli u djelo ovu toplu blagdansku priču. Naime, naše trgovine nisu isključivo prostorije za kupnju namirnica, već mjesta na kojima se svakodnevno ispisuju zanimljive životne priče i sklapaju prijateljstva. Upravo smo zato odlučili iskoristiti pozitivnu energiju koja u njima nastaje i uputiti je prema onima koji, pored naših djelatnika, imaju važnu ulogu u životima naših kupaca“, istaknula je Miranda Mladin, direktorica marketinga u Studencu.

Akcija je započela ispisivanjem božićnih čestitki u čemu su sudjelovali kreativni zaposlenici Studenca među njih 6000 diljem Hrvatske. Tako je svaki kupac proteklih tjedana u 1200 prodavaonica mogao pročitati iskrene želje za nadolazeće blagdane koje su im poželjeli njihovi najdraži djelatnici. Zaposlenici su time svakodnevnu interakciju pretočili u blagdanske želje, ali i na jedinstven način kupcima pružili priliku da pozitivan odnos koji svakodnevno grade pretvore u radost drugih. Naime, pored toplih emocija koje su prenesene iskrenim željama djelatnika, čestitke su postale i prijavnice kojima su kupci dobili priliku predložiti susjeda ili blisku osobu koje zauzimaju posebno mjesto u njihovim životima za osvajanje vrijednog paketa.  

Studenac je ovom akcijom izmamio puno više od 1200 osmijeha. Osim što je njome razveselio sretne kandidate i njihove bližnje s kojima će zajedno provesti blagdane, ovom je toplom pričom ispunio srca svih onih koji su u njoj sudjelovali. Tako je na poseban način izmamio osmijehe na licima zaposlenika, kupaca, ali i zajednice u kojoj djeluje te na sebi svojstven način njihovom blagdanskom ozračju dao posebnu čar.