Filip Zubčić novi brend ambasador ProGame funkcionalnog pića

Filip Zubčić, najbolji hrvatski skijaš postao je zaštitno lice ProGame, Jamničinog funkcionalnog pića. ProGame je nova generacija funkcionalnih pića koja sve više privlači mlade, ambiciozne ljude okrenute uspjehu. Filip Zubčić ove je sezone u sjajnoj skijaškoj formi, a stigavši do novog izvrsnog plasmana u veleslalomu Svjetskog kupa u austrijskom Schladmingu, zahvalio se na podršci te još jednom pokazao kako se potiče izvrsnost.

U vezi svoje nove uloge ambasadora ProGamea, Filip Zupčić je ponosno izjavio: „Uz veliki trud i fokus na ciljeve, rezultat neće izostati, a na tom putu dobro je imati kvalitetnog saveznika. Drago mi je da je ProGame prepoznao moju kvalitetu i što sam postao ambasador ovog funkcionalnog pića koje podržava moj sportski životni stil. Kroz godine sam shvatio koliko je važno brinuti se o svom tijelu i formi, kako bih uvijek bio spreman za nove izazove na stazi. Jamnica ProGame mi pruža potrebnu hidraciju i dodatnu podršku koja mi pomaže da dosegnem najbolje rezultate. Vjerujem da ćemo ovom suradnjom promicati sportski način života i poticati ljude da ostvare svoje ciljeve.“ Dodatno je istaknuo da je njegov osobni favorit ProGame okus trešnje.

ProGame je piće koje doprinosi normalnim mentalnim performansama i metabolizmu stvaranja energije pa se tako prirodno povezuje s pobjedničkim mindsetom i fokusom na vrhunske rezultate. I baš kao što Filip uspješno uklizava u cilj slaloma i veleslaloma, tako i ProGame pridonosi boljem fokusu, koncentraciji i energiji kroz dva okusa. Prvi je Stamina, s okusom trešnje, a sadrži vitamine B3, B6 i biotin koji doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije. Drugi je Focus, s okusom manga i marelice koji sadrži vitamin B5 te pridonosi normalnim mentalnim performansama. ProGame sadrži malo kalorija, nema taurina, a uz spomenute vitamine i minerale sadrži optimalnu razinu prirodnog izvora kofeina.

Najveći benefit povezivanja Filipa Zubčića i Jamnice ProGame nije samo poslovna suradnja, nego i snažna poruka o dijeljenju zajedničkih vrijednosti koje mlade generacije mogu inspirirati i motivirati na putu njihovog uspjeha. Bavljenje sportom jedan je od važnih preduvjeta za stvaranje pobjedničkog mindseta. Na ovom putu, ProGame želi biti pouzdan partner, a njegova jedinstvena funkcionalnost igra bitnu ulogu. On pridonosi boljem fokusu i koncentraciji te stvaranju energije prilikom treniranja, istovremeno hidrirajući tijelo, a metabolizam pun energije uz jake mentalne performanse preduvjet je svakog  uspjeha.