Stigao je novi bezalkoholni Somersby!

Napravljeni tako da zadrže svu punoću okusa, ali bez prisustva alkohola, Somersby Jagoda i Limeta i Somersby Mandarina pravi su odabir za sve one koji žele uživati u dobroj zabavi bez alkohola, bilo na plaži, na poslu ili u kući

Somersby, najpopularniji cider u Hrvatskoj nastavlja širiti svoj svijet optimizma, pružajući mogućnost dobre zabave i uživanja čak i onima koji preferiraju bezalkoholne varijante. Ovaj poznati brend donosi nam čak dva nova okusa – Jagoda Limeta i Mandarina. S 0% alkohola, novi okusi donose autentično iskustvo, bez kompromisa na okusu i kvaliteti.

Napravljeni po jedinstvenoj Somersby recepturi, nova dva okusa odlikuju se aromama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Somersby Jagoda & Limeta okus je baziran na sofisticiranoj aromi jagode uz osvježavajuću notu limete dok, s druge strane, Mandarina donosi kombinaciju osvježavajućeg okusa citrusnog voća i slatkoće mandarine.

Novi okusi omiljenog cidera savršeno pristaju druženjima s kolegama, prijateljima i obitelji u svim prilikama. Idealni su za pauze tijekom radnog vremena, after work opuštanje, rođendane, roštilj, zabavu uz bazen. Kao i svi Somersby cideri, Somersby Jagoda Limeta i Mandarina poslužuju se dobro rashlađeni u čaši s puno leda.

Dostupni su staklenoj boci od 0,33 L i limenci od 0,33 L, a čekaju vas na prodajnim mjestima na kojima ste i dosad uživali u ostalim Somersby okusima.

0% alkohola, 100% Somersby.
Genijalno. Zar ne?