Zamijesi nešto posebno – Farina Speciale brašno

U posljednjih nekoliko godina u Granoliju su prepoznali potrebe i nove trendove u pekarstvu te su razvili novu liniju proizvoda Farina Speciale. Linija se sastoji od brašna dobivenih od starih žitarica bogatih hranjivim tvarima – zobi, pira, heljde i pšenice.

Svaka vrsta brašna namijenjena je određenoj svrsi, u skladu s modernim zdravstvenim potrebama. Integralno brašno od pira karakterizira visoki udio vlakana te omogućuje lakšu probavljivost. Zobeno brašno, bogato beta-glukanima poboljšava zdravlje srca i nudi prirodnu slatkoću idealnu za smanjenje dodatnih šećera u pekarskim proizvodima.

Heljdino integralno brašno savršeno je za pogačice i pruža dovoljno proteina i vlakana. Manitoba pšenično brašno obiluje glutenom te je ključno za izradu tijesta za pizzu, panettonea i talijanskih deserata, idealno je za craft pekare te podržava lokalne, tradicionalne metode pečenja.

Pšenično brašno tip 00, cijenjeno zbog svoje fine teksture i visokog udjela glutena, omiljeno je među pizza majstorima i kuharima diljem regije te je ujedno i tajna izrade napoletana hrskavih kora, izvanrednih pizza renomiranih pizzerija partnera tvrtke Granolio koje pokazuju predanost kulinarskoj izvrsnosti. Brend brašna Farina Speciale prisutan je u trgovačkoj mreži RH.

Marketinška podrška: aktivnosti kroz trgovačku mrežu
Logističke informacije: 10 kom/karton; 800 kg/pal
Proizvođač: Granolio d.d., Ulica Pere Budmanija 5, 10 000 Zagreb
Tel: 01 / 6320 200
Web: www.granolio.hr